visuals videos visual-lg

Cato estate agency

Cato TV

Groeskuilen 153
Gemert Groeskuilen 153
Gemert

Groeskuilen 153

De huidige eigenaren hebben deze woning van grote klasse, in 1997 geheel naar hun eigen wensen en smaak gebouwd. In 2005 is de villa uitgebouwd aan de achterzijde en enkele jaren geleden hebben zij de woning gemoderniseerd met onder andere een compleet nieuwe badkamer. Ook zijn er in 2023 nog 18 nieuwe zonnepanelen gelegd.

Toch, ze zullen hun fijne gezinshuis gaan missen: “Onze kinderen zijn hier geboren en opgegroeid en ze vliegen al bijna uit.” Vooral de heerlijke achtertuin zal gemist worden: “Het verwarmde zoutwaterbad, het zonneterras en het poolhouse. Hier zijn al zoveel feestjes gevierd en we hebben er met z’n allen zo ontzettende veel plezier aan beleefd!” Zij gunnen het grote en fijne familiehuis graag aan een volgend gezin.
Asking price € 825.000 k.k. Bekijk woning
Javalaan 91
Eindhoven Javalaan 91
Eindhoven

Javalaan 91

VOOR EEN SNELLE EERSTE IMPRESSIE, BEKIJK DE VIDEO AFLEVERING VAN CATO TV!

7 KERNKWALITEITEN VAN DIT INSTAPKLARE 3-KAMER APPARTEMENT OP DE 1E VERDIEPING MET TWEE EIGEN PARKEERPLAATSEN EN RIANT DAKTERRAS OP HET ZUIDWESTEN

1. Met luxe eetkeuken, riante woon-/eetkamer, slaapkamer en suite met complete, luxe badkamer en inloopgarderobe en interieurmaatwerk werk-/slaapkamer met 2e luxe badkamer.

2. Luxueus afgewerkt en geheel voorzien van marmeren vloertegels alsmede brede eiken houten vloerdelen in de beide slaap-/werkkamers.

3. Met riant dakterras over de volle breedte van het appartement, op het zuidwesten met oppervlakte van circa 39 m² met uitzicht op de magnifiek aangelegde, parkachtige tuin rondom, alle seizoenen mooi!

4. Twee eigen parkeerplaatsen waarvan één met laadunit in het souterrain alsmede eigen berging ten behoeve van fietsen en dergelijke.

5. Met gebruik van diverse gemeenschappelijke voorzieningen: verwarmd binnenzwembad, fitnessruimte, tennisbaan en prachtig park rondom.

6. Met dagelijkse aanwezigheid van huismeester t.b.v. post- en krantbezorging, ophaaldienst afval, coördinatie schoonmaak en onderhoud alsmede aanspreekpunt voor alle bewoners.

7. Diverse volledig ingerichte gastenkamers voor tijdelijk en comfortabel verblijf van familie en/of vrienden alsmede een volledig ingericht gastenverblijf.


BOUWKENMERKEN

Bouwjaar: 1989, in de loop der jaren gemoderniseerd
Energielabel: B
Woonoppervlakte appartement: ca. 161 m²
Gebruiksoppervlakte technische ruimte/berging 1e etage en berging souterrain: ca. 11 m²
Gebruiksoppervlakte dakterras: ca. 39 m²
Totale gebruiksoppervlakte exclusief parkeren: ca. 211 m²
Inhoud appartement: ca. 520 m³
Servicekosten: circa € 931,- per maand

Denkt u er wel eens over om riant, comfortabel en inclusief alle luxe faciliteiten en services met huismeester en binnenzwembad, op korte afstand van het centrum van Eindhoven te wonen? Dan is dit appartement aan Javalaan 91 te Eindhoven, echt de moeite waard om te bekijken. Wij arrangeren graag een afspraak om samen met u te gaan kijken en om u van informatie te voorzien.

De huidige eigenaren wonen er al meer dan twintig jaar met heel veel plezier. Toch gaan ze terug naar hun wortels en de rust elders in Brabant: “We wilden nog een keer iets anders. We zullen de veilige privacy en het fijne, groene uitzicht op de parktuin vanaf het heerlijke dakterras zeker gaan missen. En ook het luxe comfort van de residentie. Je wordt hier zo ontzorgd, bijna gepamperd. Daar zijn we wel aan gewend én mee verwend geraakt.”


APPARTEMENTENCOMPLEX RÉSIDENCE DE KARPEN

Residence de Karpen is met recht één van de allermooiste woonlocaties in Nederland. Het door architect Van de Pauwert ontworpen appartementencomplex, bevat circa 2.5 hectare grond inclusief de parkachtige tuin rondom. Door de juiste combinatie van locatie, architectuur, indeling, materiaalgebruik en tuinaanleg, is het in 1989 opgeleverd complex, een ultieme plek om te wonen en te recreëren, voor jong en oud. In deze schitterende omgeving, zijn 34 luxe koopappartementen in het exclusieve segment gevestigd.

Naast optimale privacy, beoogt Residence De Karpen de bewoners een aangenaam en veilig wooncomfort te bieden. Bewoners kunnen gebruik make van diverse gemeenschappelijke voorzieningen zoals een verwarmd binnenzwembad, fitnessruimte en tennisbaan. Tevens is het heerlijk wandelen in de tuin rondom het complex.ENTREE RÉSIDENCE DE KARPEN

De entree van het privé terrein van het appartementencomplex is bereikbaar via de dubbele elektrische smeedijzeren poorten met digitaal bellentableau en videofoon-installatie aan de Javalaan.

De hoofdingang van het complex is bereikbaar middels elektrische schuifdeuren naar de tussenhal met brievenbussen. Aansluitend is er de hoogwaardig afgewerkte centrale ontvangsthal met huismeestersbalie en toegang tot de riante lounge voor gezamenlijk gebruik.

Via de lift in het souterrain alsmede via de centrale entree, komt u bij de gezamenlijke ontvangsthal met tweetal voordeuren en bezorgkasten per appartement. Hier is ook de technische ruimte c.q. berging 1, met opstelling cv-combi-ketel, elektrische boiler en de unit mechanische afzuiging.

Het appartement op de eerste verdieping is bereikbaar via de residentiële ontvangsthal, linksaf de beglaasde corridor en de lift naar de tweede woonlaag. Aan de lichte binnenhal met lift en trappenhuis ligt nog slechts één ander appartement.

In deze hal zijn twee eigen bergingen. De berging naast de voordeur heeft alle ruimte voor voorraad en wordt benut voor gescheiden afvalstromen, die drie keer per week door de huismeester worden opgehaald.

In de technische ruimte om de hoek zijn, naast veel bergruimte, onhoorbaar de cv-ketel, boiler en mechanische afzuiging geïnstalleerd.


ONTVANGSTHAL

De ruime ontvangsthal in het appartement, heeft links een apart toilet en ertegenover een ruime garderobenis. Het royale gastentoilet in natuursteen heeft een fontein en zwevend closet.

Rechts naast de voordeur is de waskamer, met mechanische afzuiging en aansluitingen wasapparatuur onder het werkblad en ruimte voor eventueel een extra koelvriescombinatie.

WOON- EN EETKAMER

Tegenover de voordeur is de open entree naar de ruime en lichte woon- en eetkamer met crèmekleurige, geaderde marmeren vloertegels en convectorput bij de glazen schuifpui. In de open, fraaie omlijsting met architraven kunnen desgewenst dubbele (glazen) deuren worden aangebracht.

Het zitgedeelte met fraai uitzicht door de glazen schuifpui naar het dakterras, is gesitueerd rond de open gashaard met natuurstenen schouw. De gordijnkoven zijn geïntegreerd in de plafondlijsten, voor een klassiek geheel. Richting de keuken biedt de riante kamer alle ruimte voor een grote eethoek.

De woonkamer is uitgerust met een Bang & Olufsen-tv en ingeregeld geluidssysteem. Ook de keuken, ouderslaapkamer 1, werk-/slaapkamer 2 en het balkonterras hebben B&O-speakers. De muziek is via de B&O-app per ruimte apart te regelen.


EETKEUKEN

De lichte keuken met marmeren vloertegels heeft een eigen buitendeur en drie grote ramen naar het balkonterras. Het plafond is deels verhoogd en heeft plafondspots. De SieMatic-keuken in L-opstelling met granieten werkblad, biedt alle ruimte voor een aparte ontbijt- en koffietafel en een servieskast.

De uitrusting is compleet, met ingebouwde Miele koelkast, Gaggenau oven en stoomoven, ingebouwde Gaggenau Aquasensor vaatwasser en anderhalve spoelbak met eengreeps mengkraan. Het rvs-kookgedeelte onder de rvs-wasemkap is ruim; de Atag inductieplaat heeft vijf kookzones.

Er is nog een ruime provisiekast met ruimte voor diverse keukenapparaten. De airconditioning in keuken, woonkamer en hoofdslaapkamer is aangesloten op een centrale buitenunit op het balkonterras.


HOOFDSLAAPKAMER MET BADKAMER ENSUITE

De grootste slaapkamer 1 vormt samen met de eigen badkamer 1 en de inloopgarderobe een riante suite. Deze koele en ruime slaapkamer met fraaie kastenwand voor garderobe en televisie, heeft twee grote draai-kiepramen op de ochtendzon. Ook hier is B&O-geluid beschikbaar via de eigen luidsprekers.

Tegenover de raampartijen is links de slim ingedeelde inloop-garderoberuimte. Ernaast is de deur naar de luxe en ruime badkamer 1. Deze is compleet uitgerust in klassieke stijl met natuursteen tot plafond, handdoekradiator, plafondspots, ligbad, dubbel wastafelmeubel met verlichting en facetgeslepen spiegel over de volle breedte. Achter de met natuursteen beklede halve muren zijn links het zwevend toilet en rechts de ruime douche met glazen deur.


WERK-/SLAAPKAMER 2 MET EIGEN BADKAMER 2

Rechts in de ontvangsthal is de deur naar de tweede slaapkamer die nu met maatwerk interieur is ingericht als riante werkkamer.

Zowel het fraaie bureau als de boekenwand is op maat gemaakt in klassieke stijl. Deze kamer heeft een eigen natuurstenen badkamer met wastafelmeubel en douche met glazen deur. De radiatoren onder de twee grote ramen op de ochtendzon zijn bekleed. Momenteel wordt deze kamer gebruikt als werkkamer, desgewenst is het natuurlijk mogelijk deze ruimte weer de functie van extra slaapkamer te geven.


BALKONTERRAS EN PARKTUIN RONDOM

Het appartement heeft veel buitenruimte op het balkonterras van maar liefst 38 vierkante meter.

Het grote lounge- en eetterras ligt bij de woonkamer en de keuken op het zuidwesten. Dankzij de deels inpandige ligging is het gedeelte tussen de woonkamer-schuifpui en keuken deels overdekt. Het terras is uitgerust met B&O-luidsprekers, die zijn aangesloten op het met een app te bedienen centrale muzieksysteem. De vloer is afgewerkt met fraaie terrastegels.

Dit terras met elektrische zonneluifels is zodanig gesitueerd en vormgegeven met royale planten- en struikenborders - met diverse in vorm gesnoeide, volwassen buxussen - dat de privacy, ook ten opzichte van buren, helemaal optimaal is. Dat geldt ook voor het uitzicht op de parktuin.

De setting van De Karpen is in een omringende park- en beeldentuin, die duurzaam en minutieus wordt beregend en onderhouden. Deze groene oase biedt een volledig groen uitzicht rondom en natuurlijk optimale privacy.

De landschapsarchitectuur laat alle seizoenen tot hun recht komen. De flora is divers; van azaleatuin tot esdoornlaan en van vijverpartij met fontein tot beuken van meer dan honderd jaar oud. In het park zijn bovendien de eigen all weather tennisbaan en wandelpaden.


EIGEN VOORZIENINGEN

Résidence De Karpen heeft, naast de eigen parkeergarage en parktuin rondom, alles in huis voor comfortabel luxeleven.

De parktuin is uitgerust met een all weather tennisbaan. Het eigen, verwarmde binnenzwembad heeft kleedkamers en toiletten, die ook horen bij de eigen fitnessruimte.

Genieten van het goede leven staat centraal in De Karpen. Kunst en cultuur hebben er alle aandacht van de vereniging van eigenaren. In de tuin zijn fraaie bronzen sculpturen, terwijl de corridors en hallen zijn verfraaid met kunst, waaraan eigenaren uit eigen collecties bijdragen.

De lounge met keuken achter de centrale hal kan worden gereserveerd voor vergaderingen, recepties, feesten en diners. Ook de patioruimte met concertvleugel is voor gezamenlijk gebruik, bijvoorbeeld voor een koffie- of lunchconcert.

Bindende spil in het gehele aanbod is de aimabele huismeester. Hij is aanwezig van maandag tot en met zaterdagochtend en 24 uur per dag bereikbaar voor calamiteitenopvolging.

Als gastheer is hij op tal van vlakken van dienst: hij ontvangt gasten, bezorg- en onderhoudsdiensten en regelt de afvoer van gescheiden afvalstromen. Zijn conciërgediensten zijn bovendien inclusief reserveringen en het organiseren van pendeldienst van en naar Eindhoven Airport, stomerij- en hondenuitlaatservice.


LOCATIE EN UITZICHT

De residentie staat bekend om de excellente ligging: tegenover het fraaie park rond de Karpendonkse Plas en op luttele minuten van het centrum van Eindhoven met zijn vele cultuur, winkels en hoogwaardige horeca. Uitvalswegen zijn eveneens vlakbij.

Het uitzicht is rondom groen, dankzij de omringende en perfect onderhouden parktuin.

Er is een beperkt aantal evenementen mogelijk bij de Karpendonkse Plas en natuurbad de IJzeren Man. Daarbij wordt de Javalaan hermetisch afgesloten voor buitenstaanders, om overlast te voorkomen.


VOOR PLATTEGRONDEN EN DE COMPLETE VERKOOPINFORMATIE, DOWNLOAD DE UITGEBREIDE CATO VERKOOPDOCUMENTATIE!
Asking price € 900.000 k.k. Bekijk woning
Corellisingel 6
Berkel-Enschot Corellisingel 6
Berkel-Enschot

Corellisingel 6

U BENT VAN HARTE WELKOM TIJDENS HET CATO OPEN HUIZEN WEEKEND OP OP ZONDAG 03 MAART 2024 VAN 11.00 UUR TOT 13.00 UUR!!


VOOR EEN SNELLE EERSTE IMPRESSIE, BEKIJK DE VIDEO VAN CATO TV!

5 KERNKWALITEITEN VAN DEZE GASLOZE, VRIJSTAANDE VILLA MET VRIJSTAANDE GARAGE EN TUIN RONDOM

1. Gasloos!
Energiezuinig dankzij de warmtepomp voor vloerverwarming én vloerkoeling als ook zonnecollectoren voor zonneboiler ten behoeve van warm watervoorziening.

2. Energielabel A
Met vooruitziende blik gebouwd in 2010, voorzien van optimale dak-, vloer- en muurisolatie met maximale Rc-waarden (Resistance Construction Values = thermische weerstand).

3. Verrassend
Enigszins bescheiden aan de voorzijde, verrassend ruim en licht aan de binnenzijde en achterzijde.

4. Ruimte voor het hele gezin
Met leefkeuken, werk- of speelkamer op de begane grond, vier slaapkamers en tuin rondom.

5. Centrale ligging
Met alle voorzieningen binnen handbereik en op een kwartiertje fietsen van hartje Tilburg.


INTRODUCTIE

De huidige eigenaren hebben dit vrijstaande huis samen met een bouwkundig tekenaar ontworpen en zelf laten bouwen in 2010. Daarbij waren zijn hun tijd ver vooruit en is er veel aandacht besteed aan de energiezuinigheid van de woning.

Zo is de woning muurvast gefundeerd op palen. Verder is doelbewust gekozen voor de beste materialen tijdens de bouw, zoals natuurstenen elementen, handvorm bakstenen, Geberit toiletten en Villeroy & Boch wand- en vloertegels. Bovendien is er goed op details gelet; de raampartijen bijvoorbeeld zijn afgewerkt met dwarsgemetselde lateien.


BOUWKENMERKEN

Energielabel: A
Bouwjaar: 2010
Woonoppervlakte villa: circa 221 m²
Oppervlakte gebouwgebonden buitenruimte (overdekt terras): circa 16 m²
Oppervlakte externe bergruimte (vrijstaande garage): circa 29 m²
Totale gebruiksoppervlakte: circa 266 m²
Inhoud villa exclusief garage (conform meetcertificaat): circa 850 m³


BEGANE GROND

Over de gehele begane grond is de tegelvloer dorpelloos doorgelegd en uitgerust met vloerverwarming én -koeling.

In de ruime ontvangsthal is direct rechts de dichte hardhouten (meranti) trap naar de etage en links het moderne, ruime gastentoilet met vrijhangend closet. Links om de hoek is de meterkast. De wand tegenover de voordeur is uitgerust met twee flinke garderobe-muurkasten. Links ervan is de deur naar de eet- en woonkamer, rechts naar de leefkeuken.

De eet- en woonkamer heeft een Z-vorm waardoor beide functies apart zijn in open verbinding. De eetkamer heeft vele raampartijen voorzien van elektrische rolluiken en dubbele openslaande deuren naar het terras en zijtuin. De woonkamer heeft eveneens zulke deuren naar het overdekte en inpandige terras op het zuidwesten. In de hoek van de zitkamer is doordacht een open houthaard geplaatst in rechte lijn naar de tegenover gelegen hoek van de eetkamer.

Daar is ook de toegang tot de ruime werk-/speelkamer die uitkijkt op de achtertuin, de garage en de oprit. Deze multifunctionele kamer kan worden benut als thuiskantoor, huiswerk- en gamekamer of extra slaapkamer op de begane grond.

Vanuit de ontvangsthal is rechts de riante en lichte leefkeuken. Deze kijkt met grote raampartijen (met elektrische rolluiken) boven het lange aanrecht uit op de oprit als ook richting de voortuin. Om de hoek is onder de trap naar de eerste verdieping een grote voorraadkast gemaakt. Het lange keukenblok heeft veel bergruimte in de kasten en veel werkruimte op het aanrechtblad. De diverse Miele-apparatuur is ingebouwd: vaatwasser, oven, koelkast, vriezer, inductieplaat met vier zones en rvs-afzuiging.

De deur in de achterwand voert naar de ruime bij- en waskeuken. Deze heeft een eigen achterdeur naar de oprit, aansluitingen was- en droogapparatuur en een uitstortgootsteen. Links zijn de Stiebel Eltron warmtepomp met geluidsisolerende voorzetwand geïnstalleerd, bij het systeem voor de vloerverwarming en -koeling.


EERSTE VERDIEPING

De dichte hardhouten trap komt uit op de ruime overloop. Direct links is het luik te zien van de vlizotrap naar de bergzolder op de tweede verdieping

Rechtdoor op de overloop is links een diepe bergkast waarin de zonneboiler is geïnstalleerd. Links is een riante slaapkamer 1 met volop bergruimte in de schuinte van de kap. Aan de achterzijde is de ouderslaapkamer 2 met uitzicht op de achtertuin en links een inbouw-garderobekastenwand.

Rechts van de overloop zijn de ruime slaapkamers 3 en 4, beide met ramen aan de zijgevel, bergruimte onder de dakschuinte en vergelijkbaar in grootte.

Aan de voorzijde is de badkamer gesitueerd voorzien van dakkapel en uitgevoerd met tweepersoons hoek-ligbad, extra breed wastafelmeubel met spiegel en inloop-douche met vlakke vloergoot. Tegenover de badkamer is het aparte 2e, moderne toilet met vrijhangend closet en fontein gelegen.


TWEEDE VERDIEPING

De grote bergzolder in de gehele nok van de vrijstaande woning is T-vormig en bereikbaar via de vlizotrap vanaf de overloop. Er is volop bergruimte op de beloopbare houten vloer.


VRIJSTAANDE GARAGE MET OPRIT

Onzichtbaar zijn onder de oprit drie bronnen geslagen op tientallen meters diepte. Deze leveren de aardwarmte- en koelte voor de warmtepomp, voor verwarming en koeling van het huis via het vloersysteem.

De oprit is afgesloten met een laag, dubbel stalen hek, gevat in twee gemetselde zuilen met verlichting met een elektrisch laadpunt. Op de lange oprit is plaats voor zeker drie auto’s op eigen terrein. Via het bordes en de achterdeur in de bijkeuken is de woning toegankelijk.

Achteraan de oprit is de grote, vrijstaande garage met kastenwand, lichtkoepel, dubbele, openslaande houten deuren en ervoor de afwateringsgoot voor hemelwaterafvoer. Nog meer daglicht komt via de achterdeur met raam naar de achtertuin.

In de garage is de opstelplaats van de grondwaterpomp ten behoeve van de tuinberegening. Er is volop en makkelijk ruimte voor een auto, fietsen en (tuin)gereedschap. Op het platte dak kunnen extra zonnepanelen worden geïnstalleerd, met oriëntatie op het zuiden.


TUIN RONDOM

De grote voortuin met hagen, gazon en boom houdt de doorgaande weg op afstand. De tuin loopt links door als zijtuin naar het overdekte, inpandige terras en de achtertuin.

Dankzij de hoge hagen en bomen is hier volop privacy.
Het ruime, overdekte terras ligt op het zuidwesten en is voorzien van verlichting.

De gehele woning wordt omgeven door looppad; handig bij verhuizing en ook voor onderhoud en ramenlappen. Zowel bij de voordeur als bij de achterdeur in de zijgevel zijn water- en elektrapunten. Ook zijn er op iedere hoek van de woning elektrapunten aangebracht.


LOCATIE EN UITZICHT

Deze vrijstaande woning ligt aan de rand van Berkel-Enschot, op gemakkelijke afstand van snelweg A65 en Tilburg. Aan de voorzijde is het uitzicht groen, op de plantsoenen met hoge bomen langs de A65-afrit. Achter en opzij zorgen volwassen bomen en hoge hagen rond het gazon voor behoorlijke privacy en groen uitzicht.


BERKEL-ENSCHOT EN OMGEVING

Tot 1996 als zijnde een zelfstandige gemeente, is Berkel-Enschot nu onderdeel van gemeente Tilburg. Dankzij de praktisch aaneengeschakelde ligging heeft Berkel-Enschot tal van voorzieningen in onderwijs, cultuur en horeca binnen handbereik.

De Brabantse plaats met diverse fraaie kerken is wijd en zijd bekend door de fraaie Abdij Onze Lieve Vrouw van Koningshoeven. Deze trappistenabdij uit 1881 brouwt het enige Nederlandse trappistenbier: la Trappe, tegenwoordig lid van de eveneens Brabantse Bavaria-familie Royal Swinkels Family Brewers.

Momenteel wordt de abdij en brouwerij verduurzaamd, met onder meer een biologische waterzuiveringsinstallatie, cradle-to-cradle denim habijten van G-Star RAW en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Abdij en brouwerij staan midden in de samenleving, met excursies, proeflokaal en kloosterwinkel.

VOOR DE COMPLETE VERKOOPINFORMATIE, DOWNLOAD DE UITGEBREIDE DOCUMENATATIE MET PLATTEGRONDEN!
Asking price € 1.080.000 k.k. Bekijk woning
Oude Maasstraat 32
Uden Oude Maasstraat 32
Uden

Oude Maasstraat 32

VOOR EEN SNELLE EERSTE IMPRESSIE, BEKIJK DE VIDEO VAN CATO TV!

De huidige eigenaren hebben hun onderkelderde villa naar eigen ontwerp, wensen en eisen laten bouwen in 2008: “Met veel daglicht en zichtlijnen. Het huis is van binnenuit ontworpen volgens antroposofische richtlijnen, een cocon die met je mee kan groeien.”

De heer des huizes is ‘mr. Domotica’ en gekend initiator en promotor van gebouwautomatisering in Nederland: “Dat was mijn professie en is nog steeds mijn passie. Toen we dit huis lieten bouwen, kon ik laten zien wat domotica vermag. De volgende eigenaar krijgt een degelijk, uitstekend gebouwd luxe huis, volledig geautomatiseerd, waarin over alle details goed is nagedacht.”

Het resultaat: een uitgekiend systeemhuis dat zelf rekening houdt met seizoenen en tijdstippen en met een lage temperatuur te verwarmen is. Het laat zich bovendien intuïtief en makkelijk bedienen, zodat licht, geluid en klimaat naar ieders persoonlijke wens zijn, in elk deel van de villa en op elk moment van de dag.


5 KWALITEITEN VAN DEZE VRIJSTAANDE, ONDERKELDERDE VILLA MET DOMOTICA, DUBBELE GAGRAGE EN TUIN RONDOM.

1. Energielabel A & state-of-the-art domotica
Comfortabel luxe dankzij actuele en complete huisautomatisering via makkelijke schakelaars, smartphone en tablet: binnen- en buitenverlichting, binnenklimaat (verwarming, ventilatie en airco), elektrische raambekleding en screens.

2. Bijzonder veel ruimte
Met circa 600 m² woonoppervlakte en meer dan 2000 m³ inhoud: woonkamer, eetkamer, leefkeuken, bijkeuken, werkkamer én slaapkamer op de begane grond, thuisbioscoop en fitness in souterrain alsmede drie slaapkamers met twee badkamers op de verdieping; ideaal voor grotere gezinnen.

3. Ultiem genieten van binnen- en buitenleven
De villa is geheel omheind, 100 % privacy biedend en met alle ruimte voor familie en gasten om heerlijk te vertoeven zowel in de villa als in de watertuin op het oosten en de
groene tuin op het zuidwesten.

4. Sleutelklaar
De villa is tot in de kleinste details afgewerkt met de beste bouwmaterialen, onderhoudsvrije aluminium kozijnen met HR++ glas, optimale isolatie, uitstekend onderhouden en per direct klaar om in te huizen.

5. Centrale ligging
In rustige, recent vernieuwde villastraat gelegen, op wandelafstand van de dagelijks voorzieningen als scholen en winkels en binnen dertig autominuten in Eindhoven, Den Bosch en Nijmegen.


BOUWKENMERKEN

Energielabel: A
Perceeloppervlakte: 1588 m²
Woonoppervlakte villa (inclusief dubbele inpandige garage): circa 540 m²
Oppervlakte gebouwgebonden buitenruimte (overdekte terrassen): circa 40 m²
Totale oppervlakte: circa 590 m²
Inhoud villa (conform meetcertificaat): circa 2025 m³


DUURZAAMHEID EN HUISAUTOMATISERING

De heer des huizes is expert in domotica. De huisautomatisering is dan ook absoluut state-of-the-art. De villa is compleet geautomatiseerd en bijzonder energiezuinig. Alle ruimtes hebben bekabeld internet.

Duurzaam
Dankzij meer dan optimale isolatie en 10 zonnepanelen (goed voor zo’n 1.400 kWh/jaar) heeft de luxe villa al energielabel A. Met enkele aanpassingen is label A+ een makkelijke optie. Op het platte dak van de keuken en tuinkamer en het zuidgerichte schuine dak kunnen enkele tientallen extra zonnepanelen worden geïnstalleerd en geïntegreerd in het bestaande systeem voor een eigen zonne-energiecentrale, die jaarlijks ruim meer dan 10.000 kWh opbrengt. Het verwarmingssysteem is geheel voorbereid op een luchtwarmtepomp. Voor beide aanpassingen zijn recente offertes voorhanden. Daarmee wordt de villa energieneutraal: nul op de meter.

Led
Alle verlichting in en om de villa is in energiezuinige led. Binnen hebben de lichtbronnen dimmers en diverse sfeerstanden. De veiligheids- en nachtverlichting buiten heeft schemer- en onraadschakeling met noodknoppen.

Domotica
Al deze technische installaties zijn geautomatiseerd en per ruimte te schakelen, zowel via makkelijke schakelaars als met smartphone en tablet:
- klimaat (inclusief verwarming, ventilatie en airco),
- raambekleding,
- screens,
- verlichting (binnen en buiten),

Ook geautomatiseerd zijn:
- alarminstallatie,
- tuinberegening,
- robotmaaier,
- deurvideo,
- geluidsinstallatie (woonkamer, terrassen, badkamer 1).

Er is ook een vakantieschakeling, zodat screens automatisch werken en verlichting willekeurig aan en uit gaat.

Elke ruimte in de villa heeft een eigen hoogwaardige Hager KISS-unit en twee datalijnen, zodat die flexibel benut en geprogrammeerd kan worden. Naar wens kunnen aansluitingen voor elektriciteit, domotica, data, telefoon, multimedia en glasvezel worden uitgebreid en aangepast.

Screens
Alle ramen aan de zonzijde hebben elektrische screens met windbeveiliging en avondschakeling. Ze houden de villa automatisch zowel warm als koel.

Water
De villa is uitgerust met een waterontharder en een warmwaterpomp. De legionella-voorkomende pomp laat warm water recirculeren, zodat er in keuken en in de beide badkamers direct warm water is.

Verwarmen en koelen
De ouderslaapkamer op de eerste verdieping heeft airco (oktober 2021). Het systeem is dusdanig krachtig dat de gehele bovenetage gekoeld kan worden.

Verwarmen gebeurt energiezuinig. Het verwarmingssysteem op lage temperatuur met vloerverwarming overal heeft aan een keteltemperatuur van 35 graden voldoende voor een behaaglijk klimaat, ook in de winter. De installatie is bovendien voorbereid voor vervanging door een duurzame luchtwarmtepomp.

Balansventilatie met warmteterugwinning
De villa beschikt over maar liefst drie ventilatiesystemen met warmterugwinning: verse lucht wordt energiezuinig op temperatuur gebracht. Systeem 1 is geïnstalleerd in de garage en bedient de begane grond en eerste verdieping. Systeem 2 is voor de kelder en staat in de nis in de fitnessruimte. Systeem 3 is voor de garage en heeft een speciale ‘auto droog’-functie. De ventilatiesystemen zijn geautomatiseerd en handmatig te bedienen. Ze hebben een specifieke zomerstand, die ventileert tijdens de nachtkoelte en overdag geen warmte binnenlaat.

Data- en tv-aansluitingen
Met maar liefst 12 tv-aansluitingen en 24 bedrade internetaansluitingen is de villa optimaal ingericht en voorbereid op multifunctioneel gebruik van alle ruimtes. Alle internetaansluitingen zijn met een SWITCH gekoppeld aan de router in de meterkast. Deze is voorbereid op aansluiting op de aanwezige glasvezel.


BEGANE GROND

Over nagenoeg de gehele begane grond zijn de grote, natuurstenen tegels met vloerverwarming dorpelloos doorgelegd, met de antislip en enigszins matte, gepolijste zoete kant boven.

De ruime ontvangsthal laat direct zien dat de villa in het teken staat van licht en zicht. Aan weerszijden van de brede entreedeur zijn gestraalde ramen, met ernaast de videofooninstallatie en drie hoge, smalle ramen die uitkijken op de voortuin. Ernaast is de deur naar de inpandige garage, met rechts ervan de neergaande notenhouten trap naar het souterrain. Boven deze trap is een aparte deur naar de garage gemaakt, zodat grote objecten makkelijk in en uit het souterrain kunnen worden geplaatst.

Rechts bij de voordeur is een ruime nis met garderobe en meterkast. Ernaast is het ruime gastentoilet met zwevend Geberit toilet, urinoir en fontein. Tegenover het toilet is de opgaande notenhouten trap naar de etage, met dichte balustrade.

De dubbele, extra brede gestraalde glazen deuren in de hal voeren naar de riante woon- en eetkamer. Links is de lichte living met fraai uitzicht op overdekt terras en tuin met waterornament door de diverse glazen puien. In strakke natuursteen is hier de brede Boley open haard op gas, terwijl in de zijmuur strakke, inwendige nissen zijn gemaakt voor mooie kunstobjecten.

De eetkamer ligt rechts ervan en is eveneens voorzien van glazen puien naar de achtertuin en het tweede overdekte terras. Naast het eetgedeelte van de woonkamer ligt de werkkamer met hoge ramen en eigen schuifpui naar de achtertuin. Deze ruime en lichte kamer is uitgerust met een tijdloze maatwerk-kastenwand. De ruimte is multifunctioneel te benutten; als thuiskantoor, maar ook als extra speel-, slaap- of huiswerkkamer.

Ertegenover, bij het eetgedeelte, is de extra brede matglazen pocketdeur naar de riante keuken met tv en volop kastruimte. De vele ramen met granieten vensterbanken boven het granieten aanrecht geven fraai zicht op de zonnige achtertuin. De ramen en deur rechts kijken uit over de groene tuin op het zuidwesten, terwijl de ramen en deuren bij de ontbijt- en koffietafel op de watertuin op het noordoosten zijn gericht.

Centraal staat een ruim kookeiland met de Atag inductie-kookplaat met gas-wokbrander en lades rondom, met erboven de rvs-afzuiging. Naast het aanrecht en opzij van het eiland is de hoogglans witte kastenwand met daarin de Miele stoomoven en de Miele combioven. Verder heeft de keuken een nieuwe, ingebouwde AEG-vaatwasser (onderlade met liftfunctie)

Naast de design-paneelradiator in de keuken is de loopdeur naar de bij- en waskeuken, met eigen achterdeur naar de watertuin. Boven het grote aanrecht met gootsteen geeft het brede raam groen uitzicht. Eronder zijn de aansluitingen wasapparatuur, met daarnaast twee hoge wasgoed- en linnenkasten. Tevens is hier het ruime 2e toilet met fontein als ook de technische ruimte, waarin naast de cv-combi-ketel (Bosch HR) met boiler en de vloerverwarmings-installatie, genoeg ruimte voor een warmtepomp is.

Aansluitend is er slaapkamer 1 met twee grote ramen en zowel een loopdeur als dubbele deuren naar de tuin op het zuidwesten. Deze kamer is geheel voorbereid op de aanleg van een extra 3e badkamer en kan daarmee uitstekend dienstdoen als gelijkvloerse slaapkamer voor bijvoorbeeld gasten of een au pair. Ook is de kamer zeer geschikt als atelier, studio of kantoor aan huis, of als game- en speelkamer.


EERSTE VERDIEPING

De notenhouten trap naar de slaapverdieping komt uit op de fraaie en lichte overloop met vide en dakkapel met dubbel raam in de voorgevel. Aan weerszijden van deze dakkapel zijn twee grote garderobe- en linnenkasten geïntegreerd. De inloopkastruimte loopt helemaal achter door en biedt daarmee bijzonder veel bergruimte voor bijvoorbeeld koffers en wintersportspullen.

In de hoek links is de grote slaapkamer 2 gesitueerd, met dakkapellen in zij- en achtergevel, voor veel licht en zicht. De dubbele ramen zijn uitgerust met jaloezieën en insectenhorren.

Het rechtergedeelte van de verdieping is geheel gewijd aan de riante en luxe ouderlijke suite. Deze bestaat uit slaapkamer 3, een garderobekamer en de luxe en riante badkamer 1. De badkamer heeft een eigen deur naar de riante ouderlijke slaapkamer. De nieuwe airco-unit (september 2021) daar is krachtig genoeg om de gehele verdieping te bedienen.

Deze slaapkamer heeft bovendien een eigen toegang tot de fraaie garderobekamer. Die is compleet uitgerust met maatwerkkasten en -kastenwanden aan weerszijden van de dakkapel met dubbel raam.

Badkamer 1 met Bose speakers en led-plafondspots is opvallend groot. Links is het zwevend toilet met scheidingsmuur. Ernaast, richting de dakkapel, is het grote wastafelmeubel met twee composiet wastafels, design wandkranen, verlichte make-up- en scheerspiegel en spiegelkasten. Ertegenover is het half vrijstaand Hoesch ligbad.

De glazen deur voorbij het ligbad is van de ruime, tweepersoons stoomkamer met douche met thermostaatkraan, vlakke vloergoot en bedieningspaneel. In de wanden is elektrische verwarming geïnstalleerd. Dat staat gesitueerd tegen de betegelde en deels glazen muur van de riante inloopdouche met vlakke vloergoot, regendouche, thermostaatkraan, extra douchekop en betegeld zitbankje.

De Cleopatra stoominstallatie met geurstofdosering is verwerkt in de ruimte voorbij het design-verwarmingspaneel en daar makkelijk toegankelijk voor onderhoud. Dit is de bijzonder grote bergruimte die doorloopt vanuit de muurkast op de overloop. De stoomkamer is vanzelfsprekend via het domotica systeem op afstand te bedienen en zo makkelijk voor te verwarmen. Heerlijk te combineren met kunststof stoelen, bij een verkoudheid, voor huid en lijf, of na een frisse winterwandeling.

Direct rechts om de hoek op de overloop is badkamer 2, met fraaie lichtkoepel (die toegang geeft tot het dak voor onderhoud), fraai wastafel in meubel met spiegelkast, design-handdoekradiator en grote inloop-regendouche met thermostaatkraan en vlakke vloergoot.

In de hoek aan de voorzijde is de opvallend ruime en lichte slaapkamer 4 gesitueerd met speelse plafond- en daklijnen én een brede dakkapel met dubbele ramen in de zijgevel.


SOUTERRAIN

De onderkeldering van de villa resulteert in een volwaardige woonlaag die multifunctioneel bruikbaar is. Deze extra leeflaag heeft een eigen StorkAir ventilatiesysteem met warmteterugwinning en is makkelijk bereikbaar via de vaste, notenhouten trap in de ontvangsthal. De notenhouten trap komt uit in de ruime hal met bioscoop-rode vloerbedekking. Rond deze ruime hal liggen vier grote ruimtes en de dubbele domotica- en serverkast voor de gehele woning.

Direct rechts is de dubbele deur naar de imposante thuisbioscoop. Deze riante ruimte is compleet ingericht met maar liefst 12 luxe en lederen fauteuils op 3 niveaus, akoestische vloer- en wandbekleding en ledverlichting in de tredes. De bioscoop- en multimediatechniek voor films, tv, sportwedstrijden en eigen media, zoals Playstation, is state of the art. De hoogwaardige beamer en tv-unit worden gecomplementeerd door de geluidsinstallatie met 7 speakers en 1 subwoofer.

Het souterrain heeft daarnaast nog drie ruime, multifunctionele kamers. Die zijn nu in gebruik als hobbykamer (doka), fitnessruimte en bergkamer. In de fitnessruimte is een veilige, extra trap gemaakt die via een plafondluik in de garage uitkomt. De ruime kamers zijn geschikt voor tal van toepassingen: van thuisfitness tot biljartkamer, van gamekamer tot thuisbar en van hobbykamer tot wijnkelder.

DUBBELE INPANDIGE GARAGE MET OPRIT VOOR MEERDERE AUTO'S

De lange en brede oprit, met extra parkeervak links, biedt plaats aan circa zeven auto’s. De dubbele en verwarmde garage is uitgerust met een automatische en op afstand te bedienen sectionaaldeur over de volle breedte. Naast twee auto’s is er ook plaats voor fietsen en gereedschappen.

Achter in de garage zijn, naast de rvs-uitstortgootsteen, twee Stork luchtbehandelingsunits met warmteterugwinning geïnstalleerd. De ene bedient de begane grond en eerste verdieping, de andere is voor ventilatie van de garage zelf; de inblaas- en afzuigopeningen zorgen ook voor het drogen van natte auto’s. Het souterrain heeft zo’n zelfde, eigen unit. Ook in de garage staat het systeem voor waterbehandeling op basis van zouten.

VOOR DE COMPLETE VERKOOPINFORMATIE, DOWNLOAD DE VERKOOPDOCUMENTATIE MET PLATTEGRONDEN
Asking price € 1.650.000 k.k. Bekijk woning
Koudenhovenseweg Noord 1
Eindhoven Koudenhovenseweg Noord 1
Eindhoven

Koudenhovenseweg Noord 1

U BENT VAN HARTE WELKOM TIJDENS HET CATO OPEN HUIZEN WEEKEND OP OP ZONDAG 03 MAART 2024 VAN 11.00 UUR TOT 13.00 UUR!!

VOOR EEN SNELLE EERSTE IMPRESSIE, BEKIJK DE VIDEO VAN CATO TV!

5 KERNKWALITEITEN VAN DEZE - OP DE ZON GEBOUWDE - VRIJSTAANDE SPLIT-LEVEL VILLA MET DUBBELE INPANDIGE GARAGE, PRAKTIJK/KANTOOR AAN HUIS EN ACHTERTUIN OP HET ZUIDEN, GELEGEN IN VILLAWIJK KARPEN.

1. Woonklaar & multifunctioneel familiehuis
Comfortabel en riant wonen voor het hele gezin; met tuin-gerichte, dubbele woonkamer, leefkeuken met eetkamer en bijkeuken, study, vijf slaapkamers en twee badkamers. Ook ideaal in combinatie met mantelzorg en/of kantoor/praktijk aan huis.

2. Energielabel B
Degelijk en duurzaam gebouwd met hoogwaardige en luxe bouwmaterialen, perfekt verbouwd en onderhouden met respect voor architectuur, onder andere voorzien van 22 zonnepanelen, HR++ glas, spouwmuurisolatie (2019) en geïsoleerde vloeren en plafonds.

3. Met 2e entree en studio en/of kantoor aan huis
Aan de linkerzijgevel is de 2e entreepartij naar studio/appartement met 2e woonkamer, 2e keuken, slaapkamer en 2e badkamer. Middels verwijderen kast eetkamer/keuken is deze oorspronkelijke slaapvleugel weer te gebruiken met drie slaapkamers in combinatie met complete 2e badkamer.

4. Verbinding van binnen- en buitenleven
Zowel de dubbele woonkamer-loggia als de eetkamer bij de keuken als de study op de verdieping, zijn uitgevoerd met plafondhoge schuif- en raampartijen met daglicht en uitzicht op de magnifiek aangelegde tuin op zonzijde.

5. Excellente ligging
In villawijk Karpen gelegen, met winkels en basisscholen en middelbare scholen op wandel- en fietsafstand, nabij het Karpendonkpark en Wandelpark Eckart, op circa 7 fietsminuten van NS-Station Eindhoven, dichtbij de uitvalswegen.


BOUWKENMERKEN

Energielabel: B
Perceeloppervlakte: 1290 m²
Woonoppervlakte villa (inclusief inpandige garage): circa 350 m²
Oppervlakte overige inpandige ruimte (bergruimte): circa 28 m²
Oppervlakte gebouwgebonden buitenruimte: circa 8 m²
Oppervlakte externe bergruimte (tuinhuisjes): circa 15 m²
Totale oppervlakte: circa 401 m²
Inhoud villa (conform meetcertificaat): circa 1500 m³


INTRODUCTIE

Na 32 jaar wordt het toch met enige weemoed afscheid nemen voor de huidige eigenaren: “Het is écht een heel fijn familiehuis maar de kinderen zijn het huis uit en we willen wat kleiner. We zijn hier ontzettend gelukkig en wonen nog met zóveel plezier. Ook omdat dit huis is gebouwd op de zon. Er is hier elk moment van de dag een heerlijk zonnig plekje.”

Ze zijn pas de tweede bewoners: “Eerst woonde hier een huisarts met zijn grote gezin. Vandaar ook de medische thema’s in het fraaie gebrandschilderde glas-in-lood in de dubbele deuren en ramen tussen ontvangsthal en leefgedeelte. In de hal zaten oorspronkelijk nog twee van zulke ramen met Eindhoven-thema’s; die hebben we uiteraard bewaard.”

Wat zullen zij missen? “De straat oversteken naar wandelpark Eckart, de hoek om naar de Karpendonkse Plas. Alles dat zo makkelijk in de buurt is; sport en winkels. En de rust en de privacy van onze heerlijke tuin op het zuiden!”


DUURZAAMHEID

Deze villa heeft een energielabel B (tot en met 31 december 2030). Op het dakvlak van de villa zijn 22 zonnepanelen gelegd met in 2022 een opbrengst van circa 5265 KWh.

Op enkele raampjes, zijn alle raampartijen voorzien van HR++-glas. In de dubbele woonkamer-loggia, de keuken met eetkamer en in de ouderslaapkamer met luxe badkamer 1, is vloerisolatie in combinatie met plafondisolatie toegepast. Er is vloerverwarming in de keuken met de eetkamer als ook in badkamer 2.

De meterkast inclusief twee krachtgroepen en het schakelmateriaal is in 2009 vernieuwd. In 2018 is een volledig nieuw verwarmingssysteem geïnstalleerd. Daarbij zijn alle verwarmingsbuizen gecontroleerd en weggewerkt. De Atag cv-combi-ketel (2018) is hoogrendement en gecombineerd met een slim Evohome-systeem, met een thermostaat- en programmaregeling per ruimte instelbaar.

In 2019 zijn alle buiten-spouwmuren geïsoleerd met HR-IsoWool (Rc-waarde 1,76 m²K/W) en in 2021 is er een nieuwe Itho mechanische ventilatie unit geïnstalleerd.


INDELING

WOONLAAG 0: (bij-)keuken, eetkamer en studio/appartement

De villa is toegankelijk, zowel via de opgaande natuurstenen trappenpartij naar het bordes met dubbele voordeur en ontvangsthal als via het bestrate pad aan de linker zijgevel met 2e entreepartij. Via de linker zijgevel is er een toegangsdeur naar de royale bijkeuken die wordt gebruikt als 2e entreepartij (met deurbel) op de begane grond.

Vanuit de bijkeuken met aansluitingen wasapparatuur, is rechts de deur naar de halfopen leefkeuken 1 met Bosch inbouwapparatuur en halfhoge L-opstelling, gesitueerd rond een groot kookeiland. De werkbladen zijn van hoogwaardig composiet. In het eiland met eetbar, is de vierpits inductiekookplaat met gas-wokbrander geïnstalleerd. Erboven is de stille design rvs-afzuiging met halogeenverlichting. Onder het grote raam naar de zijtuin zijn de dubbele rvs-spoelbak met kraan en Quooker. Links zijn de magnetron en heteluchtoven ingebouwd in wandmeubel, rechts is de vaatwasser op ergonomische stahoogte. Ertegenover staat in een maatwerknis, de Amerikaanse Atag koelvries-combinatie.

De muur tussen eetkamer en keuken 1 is grotendeels opengemaakt. Daardoor kon ook de vloer van Tibetaans basalt (met vloerisolatie en vloerverwarming) naadloos worden doorgelegd in zowel keuken als aansluitend de eetkamer. Er is een kamerhoge en -brede schuifpui met een panoramisch uitzicht op de tuin met volwassen magnoliaboom. Deze vierdelige pui kan tot twee delen worden opengeschoven voor een naadloze combinatie van binnen- en buitenruimte.

Vanuit de eetkamer nabij de keuken is oorspronkelijk een doorgang naar de (kinder-)slaapvleugel. Deze is ook toegankelijk via de loopdeur links in de bijkeuken.

Deze slaapvleugel bestaat uit drie ruime slaapkamers en een eigen badkamer rond een centraal tussenportaal met diepe inbouw-huishoudkast. De badkamer is uitgerust met ligbad, douche met glazen deur, wastafel en zwevend toilet. Er is mechanische als ook natuurlijke ventilatie via het raam.

Momenteel is dit gedeelte ingericht als volwaardig studio/appartement, met een eigen keuken 2, eigen badkamer, eigen woonkamer en slaapkamer. Daarvoor is ook de doorgang in de eetkamer afgesloten met een kast. Door het verwijderen van deze kast tussen eetkamer en tussenportaal, is de vleugel weer in oorspronkelijke staat terug te brengen als slaapvleugel. De volwaardige keuken 2 heeft een gootsteen, dubbele vaste kast, combi-oven, koelkast, vierpits gaskookplaat en afzuigkap. De slaapkamer heeft een raam naar de zijtuin, terwijl de huidige woonkamer twee grote ramen en hoog gevelraam met zicht op de achtertuin heeft.

WOONLAAG +1: dubbele woonkamer en ontvangsthal

De brede en makkelijke hardstenen buitentrap aan de voorzijde van de villa, voert naar het brede entreebordes. Deze entreepartij 1, met dubbele voordeur, is deels overdekt.

De ontvangsthal met garderobenis heeft veel daglicht dankzij glas in de dubbele voordeuren en twee grote ramen op de voortuin. De hal is gescheiden van het leefgedeelte door gebrandschilderd glas-in-lood in de dubbele tussendeuren en flankerende ramen.

Voorbij deze deuren is een tussenhal met direct links het gastentoilet met fontein en direct recht de dubbele woonkamer-loggia. De korte brede trap omlaag leidt naar de leefkeuken met aansluitend eetkamer, de trap omhoog leidt naar de royale en lichte study op de verdieping.

De dubbele woonkamer-loggia, heeft een speels niveauverschil, dat wordt geaccentueerd door de tweezijdige open gashaard in een strakke schouw met Arte-behang met zijde. Deze gehele riante living heeft warm eikenhouten parketvloer. Het hogere deel heeft een grote en kamerhoge glazen pui richting vijver en tuin. De pui is uitgevoerd met isolatieglas, ventilatierooster en een elektrisch screen voor zonwering.

Het lagere deel heeft een driedelige glazen schuifpui naar het overkapte en brede terras naar achtertuin en vijver. Deze kamerbrede pui, kan tot een derde deel worden geopend en verbindt zo het binnen- en buitenleven. De hoek van dit woonkamerdeel heeft een prachtig en groot hoekraam met pilaar en diepe vensterbank, voor nog meer uitzicht op de voortuin en de rustige Koudenhovenseweg Noord.

WOONLAAG +2: study en slaapverdieping

De bovenste verdieping is eveneens riant. De korte, brede trap mondt uit in een grote, open en lichte ruimte; de study, ook met plafondhoge glazen pui met isolatieglas en met plafondspots. Deze ruimte is wederom multifunctioneel te benutten; als kantoor, game room, (huis-)werk- of biljartkamer.

Geheel links daarvan was oorspronkelijk een grote bergzolder, deels onder de dakschuinte. Daar hebben de eigenaren in het midden een grote geïsoleerde dakkapel met kunststof draaikiepraam laten plaatsen, zodat er een extra, brede slaapkamer 4 kon worden gerealiseerd. Deze kamer heeft een fraai wastafelmeubel met waskom.

Aan weerszijden zijn nu nog twee bergruimtes, deels onder de dakschuinte en deels met stahoogte. Door bijvoorbeeld dakramen toe te voegen, zijn van beide ruimtes praktische inloop-garderobekamers te maken, met behoud van veel bergruimte. De ene bergruimte is vanuit de study bereikbaar, de andere vanuit slaapkamer 4. Daar is ook het mechanische-ventilatiesysteem voor de twee badkamers geïnstalleerd.

Aan de achterzijde is de riante, lichte ouderlijke suite 5 met maatwerk interieur. Direct links is een bijzondere en diepe apothekers-garderobekast met ledverlichting. Rechts om de hoek zijn nog twee dubbele maatwerkkasten, naast de dubbele balkondeur. Het eigen balkon met getordeerde balustrade kijkt uit over de achtertuin. Zowel de bedombouw tegen de wand met Arte-behang als de tweede maatwerkkastenwand bij het grote raam, zijn speels schuin gemaakt door de binnenhuisarchitect.

De luxe badkamer 2 met vloerverwarming en automatische ledverlichting is halfopen en in 2020 volledig vernieuwd. Links om de hoek is een kleed- en kastruimte. Ertegenover is de grote inloopdouche met vlakke vloergoot, matte witte tegels en nis voor doucheproducten. Hier is slim de thermostaatkraan vóór de douche zelf geïnstalleerd, (dus geen koude douche bij het openzetten van de kraan). Tegen de douchemuur is de luxe dubbele wastafel, met twee eenhendelkranen en erboven een brede spiegel met geïntegreerde ledverlichting. Om het hoekje, bij het draaikiepraam met volledige privacy, is het zwevend toilet.

WOONLAAG +3: bergzolder

Bij de trap is direct rechts het halfhoge luik naar de grote bergzolder boven de woonkamer. Daar is de omvormer van de zonnepanelen geïnstalleerd. Deze zolder meet ruim 25 vierkante meter op stahoogte, plus aan weerszijden nog meters bergruimte onder de dakschuinten. Met een trapje, deur en ramen is hier desgewenst nog een extra kamer te creëren.

WOONLAAG -1: dubbele garage en speelkamer

Half onder maaiveld is de kelderverdieping. Deze bestaat uit de dubbele garage met brede afrit en geïntegreerde hemelwaterafvoer met drain en pomp.

De inpandige garage heeft verwarming, een kastenwand, gevlinderde betonvloer en elektrische geïsoleerde sectionaaldeur met afstandsbediening. In de dubbele inloopkast is het systeem voor de vloerverwarming geïnstalleerd. Het luik in de zijgevel bij de sectionaaldeur geeft toegang tot de kruipruimte, die (ook) in gebruik is als wijnberging met constant klimaat.

Naast de garage is nu een werkplaats met de meterkast (vernieuwd in 2009), met weer daarnaast de technische en bergruimte. Daar is het hoogwaardige Atag-verwarmings-systeem (HR, 2017) geïnstalleerd. De garage heeft een eigen binnendeur naar de tussenhal met speelkamer en aansluitend de trap naar de woonetage met leefkeuken en eetkamer.


TUIN EN BUITENRUIMTE RONDOM

De buitenruimte is onder architectuur ingericht en loopt rondom. Aan beide zijden van de villa zijn afsluitbare poorten in de omheining. De gehele achtertuin is omheind met hekwerk en diverse hagen; voor privacy en veilig voor spelende kinderen en huisdieren.

Aan de voorzijde loopt de tuin met gemetselde border naadloos over in het gemeenteplantsoen met gras, volwassen bomen en straatverlichting. Het geheel is strak ingericht met onder meer buxusperken en leiplatanen.

Links is een makkelijke doorgang naar de overdekte berging (voor fietsen en afvalcontainers) en achtertuin, over het bestrate pad met drie hederabogen en de afsluitbare poort in het draadhekwerk.

Ook via de rechterkant is de achtertuin bereikbaar via een slingerend paadje met afsluitbare poort in het hek. Diverse hagen voorkomen inkijk. Achter de hagen staat nu het speeltoestel voor de kleinkinderen.

De brede achtertuin heeft volop volwassen groen, een groot gazon (met robotmaaier) en hoge hagen en bomen. Blikvanger is de strakke vijver, met ernaast het vlonderterras met grondspot en krachtstroomaansluiting onder de prachtige en goed onderhouden magnolia.

Tussen eetkamer en vijver zijn twee verhoogde en hardhouten kruiden- en plantenbakken, waarvan eentje met een vijgenboom. Bij de loungehoek is een fraaie open houthaard, gevat in stenen.

De vijver met onder meer waterlelies, ligt centraal in het uitzicht vanuit de woonkamer-loggia eetkamer en bovengelegen study.

Linksachter in de tuin staan twee houten tuinhuisjes voor extra buitenberging. Ernaast zijn de charmante kippenkooi en afgezette, grote ren waar de kippetjes heerlijk kunnen scharrelen.

Rondom wordt het splitlevelkarakter van de villa benadrukt door de halfhoge muur van wild metselwerk, met robuuste voegen. Overal zijn diverse buiten-elektrapunten, gevelverlichting en tuinverlichting aangelegd.


LOCATIE EN UITZICHT

De excellente ligging van deze villa mag benadrukt worden: pal aan het Karpendonkpark en tegenover wandelbos Eckart en toch op zeven minuten fietsen van hartje Eindhoven. Sowieso zijn voorzieningen, winkels en scholen op makkelijke wandel- en fietsafstand; de meeste binnen 2 km. Binnen handbereik zijn onder meer tennisvereniging ELTV en TU/e.

De villa ligt in de villawijk Karpen. De Van Oldenbarneveltlaan geeft directe aansluiting op de N270 (op 800 m) naar Helmond en het stadscentrum, de andere kant op naar de Orpheuslaan, John F. Kennedylaan (op 1500 m) en snelwegen A50 en A2.

Rondom is het uitzicht groen. Aan de voorzijde kijkt de villa uit op de voortuin. De Koudenhovenseweg Noord heeft een brede groenstrook met volwassen bomen en straatverlichting. Rondom staan vergelijkbare villa’s op flinke percelen met veel groen en hagen. Opzij en achter zijn het uitzicht groen en de privacy optimaal, dankzij de tuin met hoge struiken en bomen.

VOOR DE COMPLETE VERKOOPINFORMATIE, DOWNLOAD DE UITGEBREIDE VERKOOPDOCUMENTATIE MET PLATTEGRONDEN!!
Asking price € 1.600.000 k.k. Bekijk woning
Heuvel 2 G
Lieshout Heuvel 2 G
Lieshout

Heuvel 2 G

U BENT VAN HARTE WELKOM TIJDENS HET CATO OPEN HUIZEN WEEKEND OP OP ZONDAG 03 MAART 2024 VAN 11.00 UUR TOT 13.00 UUR!!

VOOR EEN SNELLE IMPRESSIE, BEKIJK DE VIDEO MET AFLEVERING CATO TV!

INTRODUCTIE

Dit voormalige gemeentehuis (1951), gebouwd op de oorspronkelijke plek van het Lieshoutse raadhuis (1776), is recent middels herontwikkeling aan de binnenzijde volledig vernieuwd en recent opgeleverd. Met behoud van de vele authentieke elementen is het geheel opgedeeld in tien appartementen, waarvan 4 appartementen met tuin op de begane grond, 2 appartementen met balkon op de eerste verdieping en 4 appartementen op de tweede verdieping onder de kap. Het geheel heeft een cultuurhistorisch waardevol aanzicht en blijft middels deze herontwikkeling behouden.

Dit levensloopbestendige appartement is gelegen op de eerste verdieping aan de linkerzijde van het gebouw. Zowel via de personenlift op de begane grond als via de fraaie authentieke dubbele trappenpartij aan de buitengevel van het complex, is de centrale hal van deze verdieping met de voordeuren van twee appartementen te bereiken.

Het appartement is gesitueerd over de volledige diepte van het gebouw van circa 12 meter. De plafonds zijn opvallend met een hoogte van ruim 3.00 meter. Er zijn veel hoge raampartijen (hardhouten kozijnen met onderhoudsvrije draai-kiepramen en HR++ glas) aan drie zijden van het appartement. Zowel aan de voorgevel, als aan de zijgevel als ook aan de achtergevel bieden deze raampartijen optimaal daglicht als ook fraai uitzicht over het dorpsplein van Lieshout. Vanuit de werk-/slaapkamer is het balkon te bereiken dat nagenoeg op het zuiden is gelegen.


DUURZAAMHEID

Het appartement heeft een energielabel A. Alle draai-kiepramen zijn van aluminium met HR++ isolatieglas dat ook geluidwerend is. De authentieke natuurstenen vensterbanken zijn behouden gebleven. Aan de zonzijde – achter en rechts – zijn de ramen voorzien van zonwerende folie.

De dikke muren zijn uitgevoerd met spouwisolatie. Het appartement is voorzien van een zuinige cv-combi-ketel (HR, 2022) en de gehele vloer is uitgevoerd met vloerverwarming.


5 KWALITEITEN VAN DIT LUXUEUZE EN NIEUWE APPARTEMENT - ENERGIELABEL A !! - MET LIFT, BALKON OP ZUIDEN, GEBRUIK VAN TWEETAL PARKEERPLAATSEN EN EIGEN BERGING

1. Energielabel A en direct te bewonen!
Recent nieuw opgeleverd, in een tijdloze en gewilde new classic luxury style met circa 3.00 meter hoge plafonds, vele en hoge raampartijen aan drie zijden in combinatie met lange zichtlijnen.

2. Hoogwaardig afwerkingsniveau
Voorzien van gladde stucwerk plafonds met inbouwspots, gladde stucwerk wanden met hoge witte plinten (geheel is reeds compleet getext en geschilderd), duurzame pvc visgraat vloerafwerking met houtnerf en geheel uitgevoerd met vloerverwarming.

3. Comfortabele luxe
Inclusief eigentijdse, moderne en centraal gesitueerde leefkeuken met alle inbouwapparatuur en eiland met eetgelegenheid én inclusief luxe badkamer met inloopdouche, 2e toilet en wandmeubel.

4. Historische charme
Comfortabel wonen midden in het dorpscentrum, in het voormalige gemeentehuis met authentieke dubbele bordes-trappenpartij en met behoud van vele karakteristieke elementen.

5. Centraal
Op loopafstand van alle dagelijkse winkelvoorzieningen (bakker, slager, supermarkt, drogisterij, café, huisarts en tandarts,) vele sportvoorzieningen nabij en op circa 15 autominuten van zowel NS station Eindhoven als NS Station Helmond, met snelle aansluitingen naar de uitvalswegen.


BOUWKENMERKEN

Woonoppervlakte: circa 136 m²
Oppervlakte gebouwgebonden buitenruimte (balkon): circa 13 m²
Oppervlakte externe bergruimte (berging): circa 5 m²
Totale oppervlakte: circa 154 m²
Inhoud appartement: circa 490 m³
Servicekosten: € 194,- per maand

INDELING

Op de eerste verdieping zijn slechts twee appartementen gesitueerd aan weerszijden van de centrale hal met originele herdenkingsplaquette.

Deze etage is van buiten bereikbaar via de dubbele deuren bovenaan de statige en authentieke bordestrap – waar heel wat mooie trouwfoto’s zijn gemaakt - als ook via de voordeur op de begane grond. In deze centrale hal komen zowel de glazen personenlift uit als de open houten binnentrap voor de bewoners van de tweede verdieping.

Bij het appartement behoren een tweetal parkeerplaatsen op een nabijgelegen terrein met slagboom even verderop. Het gebruik hiervan is om-niet, hetgeen inhoudt dat u zonder kosten, hier onbeperkt gebruik van kunt maken.


Appartement 2G - Woongedeelte

Dit appartement beslaat het gehele linkergedeelte van de etage in het voormalige gemeentehuis en is helemaal voorzien van vloerverwarming onder de lichte pvc-vloer in visgraat houtlook.

Direct bij binnenkomst ligt het imposante en lichte woon- en leefgedeelte voor u. Direct rechts is het aparte toilet met fonteintje. Ernaast is de was-bergruimte, met aansluiting wasapparatuur en de mechanische ventilatie unit.

Het open leefgedeelte rondom de open en strakke keuken heeft bijzonder veel licht en zicht dankzij maar liefst 9 hoge ramen met HR++ isolatieglas. Het geheel laat zich naar eigen voorkeur indelen in diverse zones, door te spelen met bijvoorbeeld roomdividers of (half)open kastenwanden. Ook grote kamerplanten zullen zich hier prettig voelen, want het leefgedeelte heeft hele ochtend zon.

De matzwarte en strakke keuken is volledig uitgerust met kunststof werkbladen en inbouwapparatuur: een vierpits inductiekookplaat, erboven de rvs-design afzuiging, koelvriescombinatie, vaatwasser en combi-oven. Het grote eiland heeft aan de keukenzijde volop bergruimte in softclose en greeploze lades en aan de andere kant ontbijt- en barruimte. Ertegenover is dan het brede blok met gootsteen, veel werkruimte en de inbouwapparatuur.

Opzij van de keuken is de brede en lichte doorgang naar de twee slaapkamers en de badkamer. Dit gedeelte heeft optimaal licht van het hoge raam aan het balkon, dat desgewenst en vergunningsvrij vervangen kan worden door een extra 2e balkondeur.


Appartement 2G - Slaapgedeelte

Aan de rechterzijde van de doorgang vanuit de woonkamer ligt de suite: een ruime hoofdslaapkamer 1 met doorloop naar de luxe badkamer. Deze is volledig ingericht met inloopdouche en thermostaatkraan, 2e zwevend toilet en brede wastafel in designwastafelmeubel met veel bergruimte en spiegel.

Naast het hoge raam in de doorgang, is de technische ruimte met de cv-combi-ketel (2022), de vloerverwarmingsunit en volop bergruimte.

Slaapkamer 2 aan de linkerzijde heeft al een eigen balkondeur, naast het grote en hoge raam en een ruime inbouwkast tegenover de twee originele nisraampjes in de zijgevel. Deze kamer kan ook worden benut als thuiskantoor, tv- of gastenkamer.

Het ruime balkon ligt nagenoeg op het zuiden en is afgewerkt met een balustrade en gebrande bitumen. Het biedt alle ruimte en mogelijkheden voor een loungeset of buiten eten.


LOCATIE EN UITZICHT

Het appartement kijkt vrij en charmant uit op oude Lieshoutse gevels, de statige leilindes en het dorpsplein aan de Heuvel, dé centrumlocatie van Lieshout.

Van oorsprong was de Heuvel een driehoekige brink, waar eeuwen geleden de boeren hun vee verzamelden om naar gemeenschappelijke weidegronden te gaan.

Anno nu is de Heuvel een authentiek dorpsplein met buurtbushalte, voormalig gemeentehuis, horeca en de weekmarkt. Het levendige dorpshart is nog steeds een driehoekig plein met muziekkiosk, antieke ANWB-wegwijzer en waterpomp.

De gemeente is momenteel volop bezig en in overleg om de Heuvel te ontwikkelen tot een gastvrije, verkeersluwe en met name vergroende ontmoetingsplaats. Ook zijn er plannen om het tegenover gelegen voormalige Rabobank gebouw te vervangen door een object dat beter in het geheel zal passen.

Aan de achterzijde kijken ramen en balkon uit richting parkeerplaatsen, woonzorgcentrum, woningen en nog verder Bavaria; op het binnenterrein achter de bergingen worden mogelijk nog twee patiowoningen met halve opbouw gerealiseerd.


LIESHOUT EN OMGEVING

Lieshout is een voormalige heerlijkheid in de Bossche Meierij. Samen met Mariahout was het een zelfstandige gemeente, die in 1997 opging in de nieuwe gemeente Laarbeek, samen met Aarle-Rixtel en Beek en Donk. Het dorp ligt centraal ten opzichte van Son en Breugel, Nuenen, Helmond en Eindhoven, met al hun cultuur en voorzieningen, die makkelijk bereikbaar zijn.

Het dorp telt een achttal rijksmonumenten, zoals enkele boerderijen en windmolens (De Leest en Vogelenzang). Ook heeft Lieshout volop sportgelegenheden en een rijk verenigingsleven.

Het dorp is sinds 1719 onlosmakelijk verbonden met de koninklijke brouwerij Bavaria en het familie- en moederbedrijf Royal Swinkels Family Brewers.

In en vanuit Lieshout is het prachtig wandelen, fietsen en mountainbiken. Het Wilhelminakanaal in het zuiden heeft een fietspad, terwijl rond de Goorloop in het oosten natuur is ontwikkeld. Naar Gerwen en Van Gogh-dorp Nuenen, bij woon- en villabos Molenheide, ligt Brabants Landschap natuurgebied Ruweeuwsels.

VOOR DE COMPLETE VERKOOPINFORMATIE, DOWNLOAD DE UITGEBREIDE VERKOOPDOCUMENTATIE MET PLATTEGRONDEN!!
Asking price € 550.000 k.k. Bekijk woning
Obrechtlaan 6
Son En Breugel Obrechtlaan 6
Son En Breugel

Obrechtlaan 6

Zowel de bouw van de villa zelf in 1965 als de verbouwing van de voormalige inpandige garage in 1975, zijn beide van de hand van architect Jac. Boersma. Kenmerkend zijn vele raampartijen, de diepe overstekken aan de voor- en de achterzijde, met brede zinken dakgoten.

Deze grootse villa komt nu voor het eerst op de woningmarkt, vertelt één van de dochters des huizes: “Dit is het grootste perceel van de gehele Obrechtlaan. Onze vader heeft dit ouderlijk huis zelf laten bouwen. Onze ouders hebben hier hun hele leven volop genoten van de woning. Ook op latere leeftijd wilden ze niet verhuizen en mijn vader is hier zelfs 100 jaar geworden! De kinderen hebben hier een heerlijke jeugd gehad en dat gunnen we graag aan een volgend gezin. We konden buiten spelen, liepen zo het bos in, bouwden hutten en hadden geitjes, cavia’s en schildpadden. Je woont hier vrij en toch overal dichtbij; een hele fijne combinatie.”
Asking price € 1.100.000 k.k. Bekijk woning
Boslaan 2
Mierlo Boslaan 2
Mierlo

Boslaan 2

VOOR EEN SNELLE EERSTE IMPRESSIE, BEKIJK DE VIDEO VAN CATO TV!

5 KERNKWALITEITEN VAN DIT VERDUURZAAMDE, RIANTE FAMILIEHUIS MIDDEN IN DE MIERLOSE BOSSEN MET ENERGIELABEL A+!

1. Energielabel A+
Begin 2023 is gehele villa voorzien van spouwmuurisolatie, zijn er 34 zonnepanelen gelegd op dakvlak achter op het zuidwesten, is er een warmtepomp (Daikin 2023) geïnstalleerd (in combinatie met vloerverwarming), 120 liter elektrische boiler en twee energiezuinige airco-units (Daikin 2023) t.b.v. verwarming én koeling.

2. Ruimte, ruimte, ruimte
Zowel binnen (met ontvangsthal, keuken, eet-/tuinkamer, woonkamer, bibliotheek/study, vijf slaapkamers en twee badkamers) als buiten op het perceel van ruim 2.000 vierkante meter.

3. Groen en 100% privacy
Dankzij de volwassen tuin en statige bossen rondom, die door de vele ramen altijd in het blikveld vallen.

4. Rustige ligging
Gelegen aan de lommerrijke boslaan in de Mierlose bossen, met louter bestemmingsverkeer, in de groene rust en toch vlakbij dorpscentrum Mierlo, nabij doorgaande wegen naar Geldrop en Heeze en snelweg A67.

5. Klassieke en hoogwaardige luxe
Zowel villa als tuin zijn tot in de puntjes afgewerkt met hoogwaardige materialen en altijd uitstekend onderhouden. Indien gewenst, te koop inclusief stoffering en meubilering.


BOUWKENMERKEN

Energielabel: A+ t/m 14 april 2033 (o.a. 34 zonnepanelen, warmtepomp en elektrische boiler, 2 airco's t.b.v. verwarming en koeling)
Perceeloppervlakte: 2.001 m²
Woonoppervlakte inclusief dubbele garage: circa 405 m²
Oppervlakte gebouwgebonden buitenruimte (overkapping entree en terras): circa 11 m²
Oppervlakte externe berging (tuinhuis): circa 10 m²
Totale gebruiksoppervlakte: circa 427 m²
Inhoud villa inclusief dubbele garage (conform meetcertificaat): circa 1540 m³


INTRODUCTIE

De huidige eigenaren wonen met alle liefde en plezier sinds 1985 in deze riante bosvilla: “Het huis moest destijds geschikt zijn voor jonge kinderen en we wilden diverse goede scholen, sportverenigingen en voorzieningen in de buurt. In de loop der jaren hebben we het huis naar onze eigen wensen gemoderniseerd. In 2000 gingen alle vloeren eruit. We hebben veel verbouwd, onder meer de tuin-/eetkamer en een erker aan de voorzijde laten aanbouwen en door de hele villa heen maatwerkkasten en -wandmeubels laten maken, zoals de vele boekenkasten en de schappen in de wijnkelder. Recent hebben we de villa laten verduurzamen tot energielabel A+, om daarmee qua energieverbruik toekomstbestendig te zijn.

Hun drie kinderen zijn inmiddels het huis uit: “We vinden het nog steeds een geweldig huis, een écht familiehuis. De kleinkinderen komen hier heel graag. Met de feestdagen waren we hier afgelopen jaar met zestienen en iedereen is blijven slapen. Maar we hebben ervoor gekozen om permanent te gaan verhuizen naar ons appartement aan de kust. Rationeel is dat een verstandige beslissing maar emotioneel is het een groot besluit.”

Wat zullen ze missen: “Het groen, de stilte, de privacy en de vogeltjes. Maar straks hebben we het ruisen van de zee en de meeuwen.”


INDELING

Deze grootse villa is een waar familiehuis. Dankzij de diversiteit en veelheid aan ruimtes is de villa bij uitstek geschikt voor een groot, (samengesteld) gezin met meerdere kinderen. De villa is al tot in de puntjes afgewerkt en onderhouden. Er zijn recent 34 zonnepalen op het dakvlak van de villa en op het dakvlak van de garage gelegd.


BEGANE GROND LEEFGEDEELTE

Direct opvallend bij binnenkomst is de fraaie marmervloer die in het gehele leefgedeelte dorpelloos is doorgelegd en voorzien van vloerverwarming (via de warmtepomp 2023).

De statige en deels overdekte entree ligt op een bordes en heeft dubbele deuren. Dankzij ramen boven in de muur en de dichte deuren heeft de riante ontvangsthal alle privacy en toch volop daglicht. De hal heeft alle ruimte om meerdere gasten tegelijk te ontvangen. Rechts is de deur naar de inpandige dubbele garage, met ernaast een diepe inloopkast met extra koelkast en vriezer en ruimte voor proviand.

Links heeft de ontvangsthal een opvallend licht gedeelte met hardhouten spiltrap naar de verdieping en de doorgang naar de riante woonkamer. In deze hal is een fijne werk- of telefoneerplek te creëren, met bijvoorbeeld een secretaire. Het vele daglicht valt door de grote ramen in de voor- en achtergevel (achter met zonwerend screen). Tegenover de trap zijn in een ruime nis, het gastentoilet met natuurstenen werkblad met fontein en de garderobe. De lichte hal voert naar de al even lichte en riante woonkamer. Bij de doorgang naar de keuken is nu een intieme eethoek gemaakt; ideaal voor ontbijt, koffie of snelle lunch.

Aan de voorzijde is een riant zitgedeelte, bij de grote ramen op de voortuin. Hier staat ook een innovatief wandmeubel in kersenhout, met uitschuifbaar draaiplateau voor de tv zodat deze richting de eethoek gedraaid kan worden. De woon-/zitkamer heeft een fraaie open gashaard met marmeren schouw. De schuifpui in de achtergevel voert direct naar het overdekte terras in de achtertuin.

Aan de tuinzijde is de toegang tot de iets verdiept gelegen tuin-/eetkamer met radiatoren en ondersteunende vloerverwarming. Deze serreachtige kamer met optimaal daglicht is door de huidige bewoners zelf ontworpen, inclusief het fraaie glazen puntdak. Deze kamer biedt alle ruimte voor een grote eettafel, met fraai uitzicht op de tuin door de grote, afsluitbare ramen en schuifpui met zonwering.

Ernaast ligt de uitstekend geoutilleerde Siematic keuken, die prachtig uitkijkt over de achtertuin. In twee praktische L-vormige wandopstellingen zijn vele kasten en granieten werkbladen verwerkt. De Siemens-apparatuur is vervangen: ingebouwde koelkast en vriezer, vaatwasser, combi-oven en oven. De Bosch elektrische kookplaat heeft diverse zones, zodat grote braadsleeën kunnen worden gebruikt.

Onder het schuifraam, dat open kan, is de anderhalve spoelbak. Naast het grote raam met zonwerend screen, is de achterdeur naar tuin en terras. Desgewenst is de keuken verder te openen naar de woonkamer door het verwijderen van de tussenmuur.


BEGANE GROND BIBLIOTHEEK/STUDY

Voorbij de woonkamer is door de dubbele deur een bijzondere fraaie, sfeervolle en hoge bibliotheek met aansluitend study, met de klassieke en intieme uitstraling van een echte herenkamer. Dankzij de imposante hoogte van twee verdiepingen is hier de balkenconstructie van het dak zichtbaar gehouden. De binnenmuur is geheel tot bibliotheek getransformeerd, inclusief heuse rail-ladder om de bovenste boeken te kunnen bereiken.

Voor deze imposante bibliotheekmuur staat een grote, vrijstaande, smeedijzeren open houthaard. Eromheen is alle ruimte om relaxed te zitten, te praten en samen van houtvuur en een drankje uit de bar in de hoek te genieten. De muur van de zijgevel bevat naast de bar ook diverse fraaie nissen, voor bijvoorbeeld een verzameling of kunstwerken. Het goede binnen- en buitenleven loopt hier bovendien naadloos in elkaar over: de riante kamer heeft twee schuifpuien naar de achtertuin.

Ertegenover, via twee treden omlaag, is de werkkamer/study met drie grote ramen op de voortuin. Deze heeft eveneens de doorlopende marmeren vloer van de gehele begane grond. Deze study is zonder vloerverwarming en dat is met een goede reden; eronder ligt namelijk de wijnkelder. Daarom heeft deze ruimte twee paneelradiatoren, zodat ook hier het binnenklimaat altijd aangenaam blijft. Ook hier zijn de boekenkasten maatwerk, inclusief een werkplek in de hoek.


WIJNKELDER

Deze uitermate fraaie kelder is door de huidige eigenaren ontworpen voor hun bijzondere wijncollectie. De toegang tot de vaste hardhouten trap is in de hoek van de bibliotheek-zitkamer. De wijn- en proefkelder heeft een optimaal klimaat; er is geen verwarming. Rondom zijn door een meubelmaker schappen op maat gemaakt, die fraai combineren met de tegelvloer. De koekoek, met sierspijlen beveiligd, zorgt voor frisse lucht en indirect daglicht.

Het klimaat is er constant; daardoor is deze authentieke kelder zeer geschikt voor het lang bewaren van delicate wijnen. De fraaie wijncollectie, met tal van topwijnen en grand cru classés, is overigens ter overname.


EERSTE VERDIEPING

De brede, fraaie open trap in twee houtsoorten komt uit op overloop 1 met vide en raam in de zijgevel dat uitkijkt op tuin, garage en de bossen. Slaapkamer 1 heeft veel bergruimte achter de luiken onder de dakschuinte. Er is een raam in de zijgevel als ook een raam in de dakkapel. Slaapkamer 2 heeft twee ramen in de dakkapel met uitzicht naar de voorzijde.

In de ouderlijke slaapkamer 3 aan de voorzijde is met een schuifwand een grote garderobekast op maat onder de dakschuinte gemaakt. Achter deze maatwerkkast is nog extra bergruimte, voor bijvoorbeeld wintersportspullen en koffers. En aan de andere zijde van de kamer is eveneens een garderobe-schuifkast op maat gemaakt. Deze slaapkamer heeft direct toegang tot badkamer 1 en is voorzien van een airco (Daikin 2023) om te verwarmen en om te koelen.

Deze badkamer 1 is uitgerust met marmeren vloer- en wandtegels en handdoekradiatoren. Het geheel is voorzien van een ligbad, een douchecabine, dubbele wastafel en een vrijhangend closet. Het brede raam kijkt uit over de tuin, in volledige privacy.


TWEEDE VERDIEPING

Via de steile vaste dichte trap is de tweede etage bereikbaar. Bij de lichte overloop 2 is een groot raam, dat fraai uitkijkt over de achtertuin. Aan weerszijden liggen er twee slaapkamers op deze verdieping.

Slaapkamer 4 en 5 hebben beide een groot raam en volop bergruimte onder de dakschuinte. In de gevel is een fraai schuin raam gemaakt.

Deze verdieping heeft een eigen badkamer 2 met douchecabine en wastafel.


DUBBELE INPANDIGE GARAGE & FIETSENBERGING/WERKPLAATS

Vanaf de lommerrijke Boslaan is de ingang bij de elektrische poort, geflankeerd door gemetselde zuilen, met bel en intercom. Voorbij de poort is een ruim bestraat binnenplein en toegang tot de dubbele garage met links en rechts parkeerplaatsen.

De inpandige, dubbele garage met radiatoren, tegelvloer en elektrische sectionaaldeur is vanuit de ontvangsthal bereikbaar. Er is ruim voldoende ruimte voor twee auto’s en diverse kasten. Praktisch: de uitstortgootsteen, dus wateraansluiting en afvoer zijn aanwezig. In de garage is ook het vloerverwarmingssysteem geïnstalleerd. Naast de vaste trap naar de wellnesszolder zijn de aansluitingen voor wasapparatuur.

Direct achter de riante garage hebben de eigenaren een aparte fietsenberging/werkplaats laten bouwen, met kastenwand en toegangsdeur naar de zijtuin. Bewoners hoeven dus niet met fietsen langs de gestalde auto’s te manoeuvreren. Deze verwarmde ruimte is geschikt als werkplaats en voor bijvoorbeeld fietsen, tuingereedschappen en -meubilair.


WELLNESS VERDIEPING BOVEN GARAGE

Boven de garage, bereikbaar via de vaste, hardhouten spiltrap, is een ruime en lichte wellness zolder. Hier is een riante, drie- tot zespersoons sauna met elektrische kachel op maat gemaakt, met aan weerszijden geïntegreerde bergruimte.

Dankzij twee grote Velux dakramen in beide dakschuinten is deze ruimte bijzonder licht. Er is alle ruimte voor bijvoorbeeld sportapparatuur, naast de douche en de koelkast. Ook kan deze ruimte uitstekend dienst doen als extra logeerkamer voor gasten.


TUIN RONDOM

De tuin rondom met beregening is klassiek aangelegd met een mooie diversiteit aan beplanting, goeddeels groenblijvend, en altijd uitstekend onderhouden. Door de tijdloze combinatie van gazons, perken, hagen, struiken en bomen gaat de buitenruimte optisch naadloos over in het omliggende bos. Het grote gazon is ideaal voor kinderen en huisdier(en) om volop buiten te spelen. Ook vele vogels, konijntjes en eekhoorns zijn er vaak te vinden. De privacy is optimaal dankzij het hekwerk rond het gehele perceel, in combinatie met veilige en fraaie buitenverlichting met schemerschakeling.

De brede, achtertuin ligt op het zuidwesten en heeft dus de gehele middag en avond zon. Het volwassen groen en de bomen rondom, met name de statige beuk, zorgen voor schaduw. Ze omringen bovendien het grote en strakke gazon, waarin een fraai bronzen beeld (ter overname) van kunstenaar en bronsgieter Jos Dirix prijkt. Even voorbij de majestueuze beuk ligt nog een mooie vijverpartij. In de hoek rechts is een beschut zitje gemaakt, dat wordt omgeven door het volwassen groen.

De meer dan manshoge hagen en overige beplanting rondom camoufleren het hekwerk, dat rondom zowel privacy als veiligheid biedt. Erachter loopt een wandel- en trimpad door de bossen en het fietspad naar Geldrop.

Bij de woonkamer en keuken is een overdekt terras met open houthaard en terrasverwarmers. Er is alle ruimte om met de hele familie al fresco te lunchen of dineren.

Het strakke gazon loopt door aan de zijkant van de villa, naast de garage. Daar staat ook een fraai houten tuinhuis met gemetselde onderkant en overkapping. Het tuinhuis met een oppervlakte van circa 10 m² kan dienstdoen voor tuinmachinerie en -meubels. Aan het zicht onttrokken door taxus- en Japanse hulsthagen is hier ook de opslag voor haardhout.


LOCATIE EN UITZICHT

Het uitzicht is er vrij, rijk en groen. De villa is rondom vrijgelegen met de bossen als achterbuur en omgeven door de bosrijke villawijk aan de rand van Mierlo.

De doorlopende en rustige bomenlaan kent louter bestemmingsverkeer. Toch bent u eenvoudig en snel te voet of per fiets in het centrum van Mierlo om te winkelen, een boodschap of kop koffie.

Ook een half uurtje fietsen naar Kasteel Heeze en Heeze over de Braakhuizensche Heide en de Strabrechtse Heide is beslist geen straf. De Heezerweg en Geldropseweg zijn vlakbij, terwijl de verkeersader A67 op nog geen kwartiertje rijden is. De ligging is optimaal ten opzichte van Eindhoven en Helmond.


MIERLO EN OMGEVING

Tot voor kort was Mierlo een zelfstandige gemeente. Na eerder Mierlo-Hout en Brandevoort aan Helmond te hebben afgestaan, fuseerde het dorp met Geldrop tot de nieuwe gemeente Geldrop-Mierlo. Mierlo is met ongeveer 10.000 inwoners de kleinste kern van de fusiegemeente.

Het Brainportdorp Mierlo staat bekend om zijn kersen, zoals de Mierlose Zwarte die met hulp van IVN een comeback aan het maken is. Er is De Kersenboerderij, de laatste volwaardige hoogstamboomgaard van Mierlo. Als in april de kersenbomen in bloei staan, is er zelfs de 16 km IVN-fiets- en kersenbloesemroute.

Een heuse trekpleister is Dierenrijk, de dierentuin bij de Gulbergen. Ook staat het dorp bekend om de Televisietoren, de 105 m hoge zendmast aan de rand van de Molenheide die als een Grote Vriendelijke Reus over het dorp waakt.


VOOR DE COMPLETE VERKOOPINFORMATIE, DOWNLOAD DE UITGEBREIDE DOCUMENTATIE MET PLATTEGRONDEN!
Asking price € 1.500.000 k.k. Bekijk woning
Meeslaan 2
Best Meeslaan 2
Best

Meeslaan 2

VOOR EEN SNELLE EERSTE IMPRESSIE, BEKIJK DE VIDEO VAN CATO TV!

Dit unieke object is enigszins beschut gelegen en vanaf de openbare weg een weinig waar te nemen. Een reden te meer om bij oprechte interesse een bezichtiging aan te vragen, hetgeen u zal overtuigen!


5 KERNKWALITEITEN VAN DEZE ARCHITECTURALE VILLA MET DUBBELE GARAGE EN TUIN MET BUITENZWEMBAD

1. Topligging
In villawijk Koekoeksbos, aan de rand van Best nabij metropoolregio Eindhoven, het industriële, hightech Brainport hart van zuidoost Brabant en van de prachtige, landelijke omgeving met veel bossen en alle dagelijkse voorzieningen binnen handbereik.

2. Comfortabele luxe, energielabel A
Tot in de puntjes gedetailleerd en afgewerkt, consequent gebruik van de allermooiste bouwmaterialen, circa 3.05 m plafondhoge binnendeuren en fraaie hardstenen trappenpartijen.

3. Riant binnen- en buitenleven
Iedere dag genieten van optimaal daglicht middels plafondhoge raampartijen, de grootse en tuingerichte leefkeuken met eetkamer in combinatie met de 100% privacy biedende parkachtige tuin op het zuidwesten met buitenzwembad voorzien van warmtepomp.

4. Ruimte voor het hele gezin
Middels sfeervolle woonkamer, speel-/bioscoopkamer, leefkeuken met eetkamer en werkkamer op de begane grond, vijf slaapkamers en twee luxe badkamers op de verdieping en multifunctioneel souterrain met sportkamer, ontspanningsruimte, kitchenette en 3e doucheruimte.

5. Design
Doordachte en gewilde architectuur van Joep Hertroijs met classicistische stijlkenmerken in combinatie met comfortabele, stijlvolle en luxueuze afwerking.


BOUWKENMERKEN

Perceeloppervlakte: 2.400 m²
Woonoppervlakte villa (inclusief dubbele garage): circa 576 m²
Oppervlakte overig inpandige ruimte (bergzolder): circa 10 m²
Oppervlakte gebouwgebonden buitenruimte (balkons): circa 14 m²
Totale oppervlakte: circa 600 m²
Inhoud villa inclusief dubbele garage (conform meetcertificaat): circa 2.300 m³


INTRODUCTIE

Wie het totaal afgeschermde perceel betreedt, is direct onder de indruk van de symmetrische voorgevel in classicistische bouwstijl. Met erboven vier strakke schoorstenen met sierkappen op de hoeken van de schildkappen in combinatie met zinken ossenoog dakramen in de kap.

De huidige eigenaren willen graag in de toekomst naar de zon in het buitenland verhuizen. Daarom gunnen zij hun luxueuze Hertroijs gezinsvilla aan de volgende familie, die hier ook hun allermooiste herinneringen kan gaan maken.

Bij de inrichting van de villa zijn consequent de allerbeste bouwmaterialen toegepast. Er zijn geen concessies gedaan aan comfort en luxe. Optimaal daglicht en lange, fraaie zichtlijnen spelen een onmiskenbare hoofdrol in dit sfeervolle geheel.

Mede dankzij de hardstenen trappenpartijen, de imposant hoge deuren in identieke stijl en houtsoort, de naadloze eikenhouten whitewash vloeren en de vele, vele hoge raampartijen is het geheel stijlvol en tegelijk huiselijk. De ruimte is in de gehele villa overal groots en doordacht ingedeeld.


DUURZAAMHEID

De villa heeft een definitief energielabel A. Tijdens de bouw zijn duurzame bouwmaterialen toegepast, evenals optimaal isolatiemateriaal en HR++ isolatieglas. In combinatie met vloerverwarming heeft de villa daardoor een altijd aangenaam binnenklimaat. Het buitenzwembad is voorzien van een warmtepomp en een solardek.


BEGANE GROND

De villa is toegankelijk via zowel de dubbele elektrische houten poorten naar de fraaie oprijlaan als via de houten looppoort in hek en hagen richting de voordeur. Beide zijn gevat in klassiek gemetselde zuilen en uitgevoerd met een videofooninstallatie en afstandsbediening.

De brede oprijlaan in sierbestrating biedt volop parkeergelegenheid op eigen terrein en voert langs de klassieke voortuin naar de dubbele garage met piramidedak en het verhoogde bordes met de zijingang nabij de keuken. De oprijlaan wordt omringd door volwassen groen, waaronder een fraaie tulpenboom.

De statige, dubbele voordeur met omlijsting is bereikbaar via het sierbestrate pad door de voortuin. De symmetrische entreepartij met dubbele hardhouten voordeur opent naar de indrukwekkende ontvangsthal, met een in het werk gerealiseerde hardstenen trappenpartij naar de verdieping en ingebouwde plafondhoge garderobekasten.

De hoge hal met halogeen plafondspots, heeft een luxe gastentoilet met wastafelmeubel, een meterkast en dubbele plafondhoge deuren naar het woongedeelte. Onder de hardstenen tegelvloer ligt vloerverwarming. De centrale hal opent met dubbele houten deuren naar de leefvleugel met praktisch overal naadloos gelegde whitewash eikenhouten parketvloer (deels Hongaarse punt motief) in combinatie met hardstenen vloertegels.

Rechtdoor is de - door halfopen muren deels afgescheiden - eetkamer. De hoge ramen en het panoramische raam bieden prachtig uitzicht op terras en parkachtige tuin.

Aan weerszijden van de ontvangsthal zijn twee riante woonkamers. De lichte woonkamer rechts heeft design-inbouwverlichting, drie dubbele openslaande tuindeuren en vele grote raampartijen, voor fraai uitzicht en optimaal daglicht. Deze living heeft diverse erkers plus een open houthaard voor sfeervolle avonden. De tuindeuren openen naar de lange, rechthoekige en strakke vijverpartij.

Aan de andere zijde van de ontvangsthal is de tweede woonkamer, die uitermate geschikt is als speel-, televisie- en bioscoopkamer. Deze 2e living heeft daarvoor een groot, elektrisch scherm en maatwerk-inbouwkasten. Ook deze woonkamer heeft magnifiek licht en zicht dankzij de vele grote raampartijen.

Voorbij de halfopen eetkamer is de royale en luxe leefkeuken waar een professionele chef zich thuis voelt. Eetkamer en leefkeuken zijn deels gescheiden én verbonden door de tweezijdig open tunnel-gashaard.

Rondom de keuken zijn eveneens vele hoge ramen voor veel daglicht en sfeervol uitzicht op de tuin. In de ruime erker links is er alle ruimte voor de grote gezinstafel, om samen te ontbijten, te lunchen en te dineren. Deze leefkeuken is van alle luxe gemakken voorzien en heeft hoogwaardige inbouwapparatuur en composiet werkbladen.

Centraal in de leefkeuken, staat het grote eiland met twee spoelbakken met afspoelkraan en vaatwasser. Onder de extra brede afzuigkap met halogeenspots prijkt het robuuste Solitaire Professional gaselektrofornuis met vier gaspitten, twee elektrische ovens en teppanyaki-grillplaat .Aan de overzijde van het grote kookeiland is de ontbijt-, koffie- en borrelbar met bijbehorende barstoelen.

Naast het kookeiland is de grote kastenwand met volop kastruimte en de Amerikaanse koel-vriescombinatie met ijsblokjesmachine. In deze wand zijn de Imperial hoge druk-stoomoven, Imperial combioven en warmhoudlade geïntegreerd. Alle kastdeuren zijn in in dezelfde houtsoort als de hoge kamerdeuren.

Bij de hoge ramen naar de tuin is een rustige werkkamer, wederom met dubbele en hoge deuren. Deze kamer heeft airconditioning, twee dubbele muurkasten en plafondhoge ramen in zij- en achtergevel die inspirerend uitkijken op de tuin.

Direct naast deze kantoorruimte, die ook geschikt is als speel- en huiswerkkamer, is de neergaande hardstenen trap naar het grootse, lager gelegen souterrain.

Bij de grote erker in de leefkeuken is de dubbele en kamerhoge deur naar het portaal. Daar is de tweede hardstenen trap naar de verdieping. Links is de deur die uitkomt op de verhoogde binnenplaats bij de oprit en de dubbele garage. Ernaast is het 2e toilet op de begane grond.

Om de hoek in het portaal, is de halfopen en middels twee treden verlaagde was- en bijkeuken. Deze heeft ingebouwde aansluitingen wasapparatuur, een maatwerk aanrechtblok met spoelbak en volop kastruimte. Opvallend zijn de twee ronde ramen met uitzicht op de oprijlaan. Links is dan de toegangsdeur naar de inpandige dubbele garage met bergzolder.


EERSTE VERDIEPING

Deze etage is zowel via de fraaie hardstenen trap in de ontvangsthal als via de hardstenen trap in het portaal bij de leefkeuken bereikbaar. De brede overloop met volop ramen bestrijkt twee vleugels. De gehele verdieping heeft airconditioning, halogeen inbouwverlichting en naadloze whitewash eikenhouten parket (deels Hongaarse punt motief).

De linkervleugel is voor de kinderen. Zij hebben er vier slaapkamers en hun eigen badkamer.

Slaapkamer 1 heeft twee grote ramen in zij- en achtergevel, plus een muurkast. Ernaast ligt (kinder-)badkamer 1 met dubbel wastafelmeubel en achter de scheidingsmuur aan weerszijden, een zwevend toilet en de inloopdouche met regendouche. Het geheel is voorzien van vloerverwarming en mechanische ventilatie.

Slaapkamer 2 ligt aan de andere kant van de tweede trap. Deze kamer heeft ook een muurkast en een charmant ossenoog raampje in de gestuukte daknis boven de dubbele openslaande deuren naar het eigen balkon op het oosten.

Slaapkamer 3 daarnaast heeft weer twee grote ramen in voor- en zijgevel. Aan het einde van de brede overloop ligt ruime slaapkamer 4, met ramen in voor- en zijgevel.

In de hoek van de overloop bij deze kamer is het luik met vlizotrap naar de grote bergzolder. Ertegenover is een ruime inbouwkast.

Direct rechts van de trap vanuit de ontvangsthal, is de luxueuze en riante ouderlijke suite aan de voorzijde van de villa gesitueerd.

Deze grootse ouderslaapkamer 5, heeft openslaande deuren naar het eigen balkon boven de entreepartij. Ertegenover is de sfeervolle gashaard. Rechts is nog een 2e balkon met openslaande deuren, boven de erker van de living, dat fraai uitkijkt naar het westen over tuin en vijver. Aan weerszijden daarvan zijn twee grote inloop-garderobekamers met maatwerkkasten.

De dubbele deuren naast de gashaard leiden naar de riante badkamer 2. Deze is uiterst luxueus uitgevoerd met vrijstaand design ligbad onder de grote ramen, de ruime inloopdouche met regendouche en een zwevend toilet in de nis links. Aan weerszijden van de dubbele deuren zijn twee design waskommen op wandmeubels. Deze badkamer is eveneens voorzien van vloerverwarming en mechanische ventilatie.


TWEEDE VERDIEPING

Via het luik met de vlizotrap in de hoek van de overloop bij slaapkamer 4, is de grote bergzolder bereikbaar. Daar zijn de cv-ketel (Vaillant VHR 2018) en twee elektrische 120 liter boilers voor het warme water geïnstalleerd. De zolder heeft onder de dakschuinte rondom én op stahoogte volop bergruimte.


SOUTERRAIN

De riante onderverdieping van circa 140 m², is via de hardstenen trap tussen de leefkeuken en de werkkamer te bereiken. Het trappenhuis deelt de grootste, open ruimte beneden optisch in twee delen. Voorbij de muur is de multifunctionele c.q. ontspanningsruimte, met spiegelwand en maatwerk interieur kastenwand. Deze ruimte is ideaal voor bijvoorbeeld een eigen bar, thuisbioscoop, gameroom of chillruimte voor de jongeren. Aan de andere kant van de trap is een brede corridor. Daaraan liggen de recent vernieuwde kitchenette, het Turkse stoombad met douche en het luxe 5e toilet.

Voorbij de kitchenette in het souterrain, is nog een flinke ruimte met vier geïntegreerde maatwerk-hoekkasten met dubbele deuren voor volop bergruimte. Deze ruimte is nu in gebruik als thuisfitness voor het hele gezin. De mogelijkheden zijn legio, zoals bijvoorbeeld een wijn- en proefkelder. De openslaande deuren aan de andere kant van de corridor, geven toegang tot het verdiepte buitenterras met gegarandeerde 100% privacy; dé uitgelezen plek voor bijvoorbeeld een jacuzzi. De wanden zijn recent opnieuw met hout bekleed. Dit terras is via de hardstenen buitentrap met rvs-hek verbonden met de achtertuin en het buitenzwembad.

De openslaande deuren aan de andere kant van de corridor, geven toegang tot het verdiepte buitenterras met gegarandeerde 100% privacy; dé uitgelezen plek voor bijvoorbeeld een jacuzzi.

De wanden zijn recent opnieuw met hout bekleed. Dit terras is via de hardstenen buitentrap met rvs-hek verbonden met de achtertuin en het buitenzwembad.


DUBBELE GARAGE MET BERGZOLDER

Links op het grootse perceel is de dubbele inpandige garage. Deze is in spouw gebouwd, volledig geïsoleerd en uitgerust met een tegelvloer met vloerverwarming en dubbele, apart te bedienen elektrische sectionaaldeuren.

De garage heeft een raam in de zijgevel en ertegenover een loopdeur naar de zijtuin. Rechts is de toegangsdeur naar de bijkeuken in de villa met aansluitend portaal naar de leefkeuken.

In stijl en architectuur past de dubbele garage naadloos bij de villa. Daardoor is er onder het piramidedak nog een extra bergzolder, met volop bergruimte onder de dakschuinte en op stahoogte.


TUIN EN BUITENRUIMTE

De parkachtige tuin rondom is magnifiek aangelegd naar ontwerp van de bekende tuinarchitect Jacques van Leuken. Het geheel biedt optimale privacy. Het hele perceel is dubbel omheind met taxushagen, manshoog draadhekwerk en beukenhagen.

Rondom in de tuin zijn volwassen, klassieke heesters en struiken te zien, zoals rododendrons, azalea’s en hortensia’s. De statige, tientallen jaren oude loof- en naaldbomen in de achtertuin van de villa zijn fraai geïntegreerd in het tuinontwerp. Vanuit diverse hoeken biedt de achtertuin mooie zichtlijnen, zeker in combinatie met de strakke gazons, beeldbepalende bomen en de volwassen hagen rondom.

De achtertuin ligt op het zuidwesten en heeft een apart bijgebouw met gietijzeren haardkachel. Dankzij doordachte aanplant van struiken, bomen en hagen achter in de tuin is 100 % privacy gegarandeerd. De volwassen tuin is compleet met een verlichtingsplan en een volautomatische beregeningsinstallatie. Het parkachtige geheel is een lust voor het oog en meer dan heerlijk om te vertoeven.

Over de volle breedte van de achtergevel ligt een zonne-, lounge- en eetterras met sierbestrating. Links ervan zijn de rvs-poort en de neergaande buitentrap naar het verdiepte terras bij het souterrain. Ernaast is in de bebossing een bijgebouw met glazen pui en haardkachel; fijne plek voor de jongeren om te chillen en te loungen in alle privacy.

Iets verlaagd – drie treden – voorbij het grote terras ligt het grote buitenzwembad met isolerend solardek en automatische schoonmaakrobot, afmeting circa 8.00 x 6.00 x 1.60 m. Dit zwembad wordt verwarmd met een luchtwarmtepomp.

Ernaast is nog een blikvanger: de grote, rechthoekige vijverpartij met fontein die wordt omringd door taxushagen, borders en platanen. Tussen vijver en de tuindeuren van de woonkamer is een riant loungeterras.


LOCATIE EN UITZICHT

Villawijk Koekoeksbos ligt naast het Wilhelminakanaal, op makkelijke fiets- en wandelafstand van het centrum van Best en het NS-station. De Meeslaan zelf is een doodlopende straat en is daardoor bijzonder verkeersluw.

Om te shoppen bieden Best zelf, winkelcentrum WoensXL en het centrum van Eindhoven alle mogelijke winkels, op maar enkele autominuten afstand. Eindhoven Airport en autosnelwegen A2, A50, A58 en A67 zorgen voor snelle (inter)nationale verbindingen.

Dankzij de parktuin rondom is het uitzicht 100% groen. De hoge hagen, bomen en struiken zorgen samen met de complete omheining en hoge poorten voor honderd procent privacy.
Asking price € 3.500.000 k.k. Bekijk woning