De Weefstoel 11
Waalre De Weefstoel 11
Waalre

De Weefstoel 11

BIEDEN VANAF € 850.000,- K.K.

DIT APPARTEMENT STAAT NOG NIET OP DE WONINGMARKT VIA DE REGULIERE VERKOOPKANALEN!! VOOR EEN SNELLE EERSTE IMPRESSIE, BEKIJK DE VIDEO VAN CATO TV!

5 KERNKWALITEITEN VAN DIT EXCLUSIEVE DRIEKAMER HOEK-APPARTEMENT MET BALKON OP ZUIDWESTEN, EIGEN PARKEERPLAATS EN BERGING

1. Excellente ligging
Gelegen in nieuwbouwwijk Wonen hartje Waalre (2015) in groene, autoluwe woonomgeving met alle dagelijkse voorzieningen om de hoek in Waalre-dorp, met natuurgebied Het Loon nabij en goede ontsluitingsmogelijkheden naar A2/A50/A67, Brainport hoofdstad Eindhoven, ASML, High Tech Campus en Maxima Medisch Centrum.

2. Transformatie design
In 2020 is het gehele appartement - met echte vakmanschap tot op detailniveau - gemoderniseerd en gestyled door de interieuraannemers van B-Covered Eindhoven.

3. Tijdloze kwaliteit
Alle leefruimtes zijn voorzien van exclusieve in het werk gerealiseerde maatwerk interieur kastenwanden, ca. 2.65 m plafondhoge massieve (taats)binnendeuren met identiek beslag en een doorlopende massieve eikenhouten parketvloer in Hongaarse Punt motief.

4. Meesterwerk
Een juweeltje qua ontwerp, functionaliteit en een exclusief interieur waar comfort en stijl samenkomen in een oase van luxueuze ruimte en rust.

5. Instapklaar
Direct te bewonen, oftewel inclusief de stoffering en alle licht-armaturen met led-verlichting.


BOUWKENMERKEN

Woonoppervlakte appartement: circa 128 m²
Oppervlakte overig inpandige ruimte (berging): circa 10 m²
Oppervlakte gebouwgebonden buitenruimte (balkon): circa 12 m²
Totale oppervlakte: circa 150 m²

Inhoud appartement (conform meetcertificaat): circa 450 m³


INTRODUCTIE

Kleinschalig appartementencomplex “Het Linnen” met 12 koopappartementen, is royaal qua ontwerp en opgeleverd in 2015 in een klassieke architectuur. In 2020 is dit exclusieve en hoogwaardig afgewerkte hoek-appartement op de eerste verdieping compleet ontworpen en ingericht door interieurarchitect B-Covered.

Het appartement is bereikbaar vanuit de centrale lift- en traphal. Op de eerste verdieping zijn vier appartementen gesitueerd. Via de beglaasde deur met aan weerszijden ramen, is de tussenhal bereikbaar die wordt gedeeld met één ander appartement.

Het complex is levensloopbestendig en uitstekend toegankelijk met onder meer een moderne liftpartij, extra brede deuren en een hellingsbaan aan de achterzijde van het complex.


DUURZAAMHEID

Het appartement heeft een definitief energielabel A. Alle schuifpuien, deuren en draai-/kiepramen zijn voorzien van geluid- en warmte-isolerend HR++ glas. Aan de zonzijde – oftewel de voorgevel en de zijgevel – zijn alle ramen voorzien van handbediende zonwerende sunscreens.

Er is een hoogrendements cv-combi-ketel en mechanische ventilatie geïnstalleerd. Tevens is er een hoog rendement Renovent Excellent balansventilatie met duurzame warmteterugwinning en een filtersysteem.


APPARTEMENT

Dit sfeervolle appartement met veel daglichttoetreding is opmerkelijk hoogwaardig en exclusief afgewerkt met de meest luxe materialen in een tijdloze en tegelijk moderne stijl. Opvallend is ook de dorpelloos doorgelegde eikenhouten parketvloer in Hongaarse Punt motief in het gehele appartement.

Het ontwerp van de grote raampartijen is consequent doorgevoerd met geluid- en warmte-isolerend HR++-glas: symmetrisch en met fraaie, vierkante raampjes bovenin. Alle ramen zijn uitgerust met handmatig te bedienen sunscreens. Ze zijn uitgevoerd in afsluitbare draaikiep-constructies en hebben valbeveiliging, brede natuurstenen vensterbanken en dubbele gordijnrails. Het gehele appartement heeft een doordacht lichtplan, met diverse - op de strak gestucte plafonds - opbouw led-spots.


ONTVANGSTHAL

De voordeur van het appartement komt uit in de ruime ontvangsthal met maatwerk interieur in combinatie met consequent doorgevoerde kleur en materialen op zowel plafonds, wanden, vloeren als de plafondhoge deuren. Er is een fraai garderobe-wandmeubel met twee ruime hangkasten aan weerszijden van de spiegelnis met design behang. Tevens is hier het gastentoilet gesitueerd met automatische verlichting, zwevend Geberit vrijhangend closet en fontein. De met glas ingelegde tussen-taatsdeur in de ontvangsthal, voert naar het riante en bijzonder lichte leefgedeelte waarin de verschillende ruimtes naadloos in elkaar overgaan en daarmee met elkaar in verbinding staan.KEUKEN

Direct links is de moderne, halfopen keuken met open doorkijk-nissen naar de zitkamer. De ruime en luxe U-vormige opstelling, heeft tal van greeploze kasten en grote softclose lades en een hoekkast met carrousel. In het composiet-werkblad zijn de Bora inductiekookplaat met geïntegreerde afzuiging en de rvs-gootsteen met Quooker-kraan geïnstalleerd als ook de vaatwasmachine. De achterwand van de keuken is fraai mozaïek betegeld. Links is de combi-magnetron/oven in de plafondhoge kastenwand geïnstalleerd met geïntegreerde Siemens koelkast en separate vrieskast.


EETKAMER

Voorbij de luxe keuken is rechts het eetgedeelte met groot driedelig raam en schuifpui naar het inpandige, grote balkon op zonzijde. Deze eetkamer heeft een exclusieve maatwerk-kastenwand met twee dubbele servieskasten met plafondhoge glazen en matkoperen deuren aan weerszijden van de twee automatisch inschuifbare deuren van de computer- en tv-ruimte.


ZITKAMER

Aansluitend is er een riante en bijzonder lichte zitkamer aan de voorzijde met hoge raampartijen en sunscreens. Onder de doorkijknissen naar de keuken - en tot in de hoek van de woonkamer - is een strak, zwevend en greeploos in het werk gemaakt dressoir


BALKON

Het grote en inpandige balkon van circa 12 m2, is bereikbaar via de twee glazen schuifpuien in eetkamer en zitkamer. Er is alle ruimte voor een grote lounge- of buiteneethoek. Het rustige balkon op het zuidwesten is uitgerust met verlichting, sierglazen balustrade en aansluiting elektra.


SLAAPKAMERS

Vanuit de ontvangsthal zijn er middels de plafondhoge deuren, twee slaapkamers bereikbaar. Ouderslaapkamer 1 is bijzonder ruim en heeft een open garderobekamer met interieur-maatwerkwanden in U-vorm met vier plafondhoge, dubbele hang- en legkasten. Ernaast is de multifunctionele slaap-/werkkamer 2, eveneens met maatwerkkast. Deze 2e kamer is geschikt voor tal van toepassingen: van thuiskantoor of thuisfitness tot gasten-logeerkamer.


BADKAMER

Vanuit de ontvangsthal is er toegang tot de exclusieve en luxueus ingerichte badkamer met fraai uitgevoerd, deels mozaïek, tegelwerk. Deze is uitgevoerd met een extra brede inloopdouche met regendouche, handdouche, producten-nis en vlakke vloergoot. Verder is de badkamer uitgerust met een plafondhoge handdoekenkast, een hoogwaardig dubbel wastafelmeubel met brede laden, inbouw-wandkranen en volop kastruimte achter de twee hoge spiegels. Opvallend is het zwevend Geberit AquaClean toilet met Whirlspray bidetfunctie en afstandsbediening. Het geheel is voorzien van een elektrische handdoekradiator, vloerverwarming en mechanische ventilatie.


BIJKEUKEN / WASKAMER

Nabij de voordeur is een multifunctionele bijkeuken met wasgelegenheid met automatische verlichting. Hier zijn de Intergas HR cv-combi-ketel en de mechanische ventilatie geïnstalleerd, evenals de aansluitingen voor de wasmachine en de wasdroger. De stille hoog rendement Renovent Excellent balansventilatie van Brink heeft duurzame warmteterugwinning en een filtersysteem.

Het keukenblok heeft een rvs-gootsteen met eenhendelkraan voor de kleine wasjes. Deze ruimte heeft verder volop opbergmogelijkheden, onder meer met schappen, voor voorraad en huishoudelijke zaken.


PARKEERGARAGE MET BERGINGEN

In het souterrain heeft het complex een eigen, beveiligde garage met parkeerplaatsen, bergingen en gezamenlijke fietsenstalling met elektrisch laadpunt. De parkeerplaats met nummer 13, bij binnenkomst links om de hoek, behoort bij het appartement. In de afsluitbare gang is voor elk appartement een eigen, afgesloten berging. Er is eveneens ruimte voor huishoudelijke, technische en schoonmaakzaken


GEZAMENLIJKE RUIMTEN

Naast de eigen parkeergarage met bergingen delen de bewoners diverse gezamenlijke ruimten. Logistiek maken zij gebruik van de ruime lift- en de trappenhallen en van het tweede betonnen trappenhuis.

Het complex is op verschillende manieren toegankelijk. Er is een entreepartij voor bewoners en gasten met enkele opgaande treden aan De Weefstoel zelf; daar zijn ook de brievenbussen en het bellenplateau met video en intercom. Aan de achterzijde, boven de parkeergarage, is een trapje naar de entreepartij aan de achterzijde, hier met hellingsbaan voor rolstoelgebruikers.

De parkeergarage zelf is bereikbaar vanaf de naast-gelegen Burgemeester Uijenstraat. Dit straatje is doodlopend, dus louter met bestemmingsverkeer. Er zijn enkele openbare parkeerplaatsen aan de voorzijde van het complex en er is daar een ondergrondse afvalcontainer.

De garage is afgesloten met een open stalen rolhek, met verkeerslicht, dat bewoners elektrisch op afstand kunnen bedienen. De binnendeur vanuit de garage naar de lift- en traphal is beveiligd en kan alleen door bewoners worden geopend.


LOCATIE EN UITZICHT

Het appartementencomplex ligt aan een rustige autoluwe zijstraat van de Waalrese Markt met monumentale bebouwing. Dit fraaie en klassieke plein heeft een authentieke muziekkiosk, wandelpaden, gazons en hoge volwassen loofbomen, met aan de overkant de Heilige Willibrorduskerk en even verderop tal van winkels en horeca.

Het appartement kijkt uit op de omringende, goed onderhouden tuin met gazons, beukenhagen, struiken en bomen en fraaie halfvrijstaande en geschakelde koopwoningen. De Weefstoel zelf is een uiterst rustig en verkeersluw straatje met louter bestemmingsverkeer en een aantal parkeerplaatsen.


WAALRE EN OMGEVING

Waalre werd in 2019 door opiniemagazine Elsevier opnieuw uitgeroepen tot beste woongemeente van Zuid-Nederland. De twee kernen Aalst en Waalre, in 1923 samengevoegd, hebben een historie die eeuwenver terugvoert maar de groei tot geliefde forensen- en villagemeente dateert van na de Tweede Wereldoorlog.

De gemeente heeft tal van winkels, boetieks en gevarieerde horeca in huis, waaronder tweesterrenrestaurant De Treeswijkhoeve van bekende chef Dick Middelweerd.

Sportief is Waalre eveneens. De gemeente telt een keur aan sportverenigingen en in de nabijheid zijn Golf & Countryclub De Tongelreep, BurgGolf Gendersteyn, Eindhovensche Golf en Valkenswaardse Golfclub te vinden.

Wat betreft natuur en recreatie doet Waalre haar bijnaam ‘Groenfontein van de Kempen’ eer aan, dankzij zeshonderd hectare bos en heide, vele kilometers wandel-, fiets- en ruiterpaden, beschermd dorpsgezicht Loon, acht vennen en de riviertjes de Dommel en de Tongelreep.

Via de groene Valkenswaardseweg is buurgemeente Valkenswaard eenvoudig bereikbaar, en daarmee de Malpie, de Venbergse Watermolen en de grensoversteek naar België. Ook Brainport hoofdstad Eindhoven met alle voorzieningen en het vliegveld liggen op korte afstand.

VOOR DE COMPLETE VERKOOPINFORMATIE, DOWNLOAD DE UITGEBREIDE DOCUMENTATIE MET PLATTEGRONDEN!
Vraagprijs € 850.000 k.k. Bekijk woning
Javalaan 91
Eindhoven Javalaan 91
Eindhoven

Javalaan 91

WONEN MET WERELDSE ALLURE IN INSTAPKLAAR, LUXUEUS 3-KAMER APPARTEMENT MET TWEE BADKAMERS EN TWEE EIGEN PARKEERPLAATSEN MET LAADUNIT! VOOR EEN SNELLE EERSTE IMPRESSIE, BEKIJK DE VIDEO AFLEVERING VAN CATO TV!

Je thuis voelen in een vijfsterren-ambiance. Sterker nog, thuis zijn in uw eigen comfortabele appartement met een keur aan faciliteiten en service. Résidence De Karpen is letterlijk van alle gemakken voorzien. Of u nu 28 of 80 bent; u voelt zich er thuis.

In Résidence De Karpen is wonen veel méér dan trots eigenaar zijn van een riant en comfortabel appartement in het exclusieve koopsegment. Dit is léven in veilige privacy en luxe, met alles wat u wenst binnen handbereik. Dit is het privilege van permanent vertoeven in een vijfsterren-ambiance die u de uwe mag noemen. Als ware kosmopoliet zoekt en vindt u de balans in het meest comfortabele appartementencomplex in het zuiden van Nederland.

Résidence De Karpen biedt u het beste van twee werelden. De genoegens van de grote stad en het groene zen van het weelderige buitengebied. Culturele en culinaire ontspanning in en om het sprankelende stadshart, sportief relaxen in eigen huis. Het échte thuiskomen na hectische professionele dagen. Dé vertrouwde plek om uw jetlag het hoofd te bieden. De luxe van alleen zijn én harmonieus gezelschap treffen in uw directe omgeving. Gastvrijheid voor vrienden en familie of in uw eentje genieten van een single malt op uw privé terras. De keus is aan u.


WELKOM IN RÉSIDENCE DE KARPEN

Op een van de mooiste woonlocaties van Nederland gaan comfort en privacy hand in hand. Het complex, ontworpen door architect Van den Pauwert, omvat 35 luxe koopappartementen in het exclusieve segment, in de weldadige omgeving van een parkachtige tuin op de ruim 2,5 hectare. De Karpen ligt tegen de gelijknamige villawijk en tegenover de Karpendonkse Plas.

Résidence De Karpen weet al jaren mensen te intrigeren door een verfijnde combinatie van locatie, architectuur, indeling, uitstraling en landschap. Het is aangenaam vertoeven en leven in deze veilige en beschutte omgeving. Dat is vooral dankzij de vele eigen extra’s binnen handbereik: van verwarmd binnenzwembad tot wandeltuin, van huismeester tot kunst, van fitnessruimte tot tennisbaan en gastenverblijven.


7 KERNKWALITEITEN VAN DIT INSTAPKLARE 3-KAMER APPARTEMENT OP DE 1E VERDIEPING MET TWEE EIGEN PARKEERPLAATSEN EN RIANT DAKTERRAS OP HET ZUIDWESTEN IN RESIDENCE DE KARPEN

1. Met luxe eetkeuken, riante woon-/eetkamer, slaapkamer en suite met complete, luxe badkamer en inloopgarderobe en interieurmaatwerk werk-/slaapkamer met 2e luxe badkamer.
2. Luxueus afgewerkt en geheel voorzien van marmeren vloertegels alsmede brede eiken houten vloerdelen in de beide slaap-/werkkamers.
3. Met riant dakterras over de volle breedte van het appartement, op het zuidwesten met oppervlakte van circa 39 m² met uitzicht op de magnifiek aangelegde, parkachtige tuin rondom, alle seizoenen mooi!
4. Twee eigen parkeerplaatsen waarvan één met laadunit in het souterrain alsmede eigen berging ten behoeve van fietsen en dergelijke.
5. Met gebruik van diverse gemeenschappelijke voorzieningen: verwarmd binnenzwembad, fitnessruimte, tennisbaan en prachtig park rondom.
6. Met dagelijkse aanwezigheid van huismeester t.b.v. post- en krantbezorging, ophaaldienst afval, coördinatie schoonmaak en onderhoud alsmede aanspreekpunt voor alle bewoners.
7. Diverse volledig ingerichte gastenkamers voor tijdelijk en comfortabel verblijf van familie en/of vrienden alsmede een volledig ingericht gastenverblijf.


KENMERKEN

Woonoppervlakte appartement: ca. 161 m²
Gebruiksoppervlakte technische ruimte/berging 1e etage en berging souterrain: ca. 11 m²
Gebruiksoppervlakte dakterras: ca. 39 m²
Totale gebruiksoppervlakte exclusief parkeren: ca. 211 m²
Inhoud appartement: ca. 520 m³
Servicekosten (o.a. huismeester, 2.5 hectare parktuin, binnenzwembad, tennisbaan): circa € 931,- per maand


ENTREE RÉSIDENCE DE KARPEN

Betreed het privéterrein van het appartementencomplex via de moderne dubbele elektrische smeedijzeren poorten, compleet met een digitaal belpaneel en video-intercomsysteem, gelegen aan de levendige Javalaan.

Stap de centrale hal van het complex binnen door de elektrische schuifdeuren naar de tussenruimte met handige brievenbussen. Van daaruit opent zich de stijlvolle centrale ontvangsthal, compleet met een vriendelijke huismeestersbalie en toegang tot een ruime lounge voor gemeenschappelijk gebruik.


INDELING WOONVLEUGEL

Het appartement op de eerste verdieping/2e woonlaag bereikt u via de chique residentiële ontvangsthal, gevolgd door de beglaasde gang en de lift naar de volgende etage. Slechts één ander appartement deelt deze lichte binnenhal met lift en trappenhuis.

In deze hal bevinden zich twee eigen bergingen. De berging naast de voordeur biedt ruimte voor al uw opslagbehoeften, inclusief aparte compartimenten voor gescheiden afvalstromen, die regelmatig worden opgehaald door de huismeester. In de aangrenzende technische ruimte vindt u naast voldoende bergruimte ook de cv-ketel, boiler en mechanische ventilatie-unit, discreet geïnstalleerd voor optimaal comfort

Er is een prachtige ontvangsthal in dit moderne appartement. Met een mix optimale daglichttoetreding en warme accenten, biedt deze ruimte direct een gevoel van luxe en comfort.

Aan de linkerzijde vind je het gastentoilet, voorzien van hoogwaardige afwerkingen en een zwevend toilet. Tegenover het gastentoilet bevindt zich een ruime garderobenis, perfect voor het opbergen van jassen en accessoires.

Rechts van de voordeur bevindt zich de wasruimte. Met aansluitingen voor wasapparatuur en voldoende opbergruimte, is deze ruimte ontworpen voor ultiem gemak.

De ontvangsthal verwelkomt je met een gevoel van ruimte en licht, dankzij de open plattegrond. Een vloeiende overgang leidt naar de comfortabele, elegante woon- en eetkamer.

Met natuurstenen vloeren en grote ramen die natuurlijk licht binnenlaten, is de woon- en eetkamer een uitnodigende plek om te ontspannen en te entertainen. Een sfeervolle gashaard vormt het middelpunt van de ruimte, omringd door moderne accenten en hoogwaardige afwerkingen.

De woonkamer is slim uitgerust met geavanceerde technologie, waaronder een state-of-the-art geluidssysteem en een naadloos geïntegreerde televisie. Geniet van je favoriete muziek in elke kamer, dankzij het slimme luidsprekersysteem dat zorgt voor een mooie luisterervaring.

Stap binnen in de eetkeuken, waar stijl en functionaliteit samenkomen in perfecte harmonie. Met een praktisch ontwerp en hoogwaardige apparatuur, biedt deze keuken alles wat je nodig hebt om culinaire uit te pakken.

Geniet van het gemak van de keuken, compleet met een scala aan moderne apparatuur en voldoende opbergruimte. De keuken is ontworpen met het oog op comfort en efficiëntie, zodat koken een plezierige ervaring is.

Van het gastvrije ontvangst in de hal tot de moderne elegantie van de woon- en eetkamer, dit appartement biedt een eigentijdse leefruimte waar je met trots thuis kunt noemen.


INDELING SLAAPVLEUGEL

Stap binnen in de grootse hoofdslaapkamer, waar luxe en comfort samenkomen. Deze ruime suite omvat niet alleen een slaapgedeelte, maar ook een eigen badkamer en een op maat gemaakte inloopgarderobe.

Met verfijnde details en kleurstelling straalt deze slaapkamer een moderne elegantie uit. Een indrukwekkende kastenwand biedt voldoende opbergruimte voor kleding en accessoires, terwijl twee grote draai-kiepramen overvloedig natuurlijk licht binnenlaten. Om muziek te luisteren B&O-geluid beschikbaar via de ingebouwde luidsprekers.

De aangrenzende inloop-garderoberuimte is slim ontworpen voor maximale efficiëntie en organisatie, met op maat gemaakte opbergoplossingen voor een geordende ruimte. Aan de overkant bevindt zich de toegang tot de luxe badkamer 1, compleet met hoogwaardige afwerkingen.

De badkamer straalt een tijdloze elegantie uit, met vloeren en wanden van natuursteen die zich uitstrekken tot aan het plafond. Een diep ligbad nodigt uit tot ontspanning, terwijl het dubbele wastafelmeubel met verlichting en facetgeslepen spiegel praktische functionaliteit combineert met verfijnde stijl. Achter de glazen deur bevindt zich een ruime douche, terwijl een zwevend toilet discreet is opgesteld achter de met natuursteen beklede muren.

Aan de andere kant van de ontvangsthal bevindt zich de tweede slaapkamer, die momenteel is omgetoverd tot een uitnodigende werkkamer met op maat gemaakt interieur in klassieke stijl.

Een prachtig bureau en een imposante boekenwand vormen het middelpunt van deze ruimte. Grote ramen laten het ochtend-daglicht toe.

De aangrenzende badkamer 2, bekleed met natuursteen, biedt comfort en gemak met een wastafelmeubel en een douche met glazen deur. Met een veelzijdige indeling en hoogwaardige afwerkingen is deze kamer een veelzijdige ruimte die moeiteloos kan worden aangepast aan verschillende behoeften, of het nu gaat om werk of rust.


BALKONTERRAS EN PARKTUIN RONDOM

Welkom op het brede balkonterras van dit prachtige appartement, waar binnen en buiten naadloos samenkomen voor een fijne buitenervaring. Met een oppervlakte van maar liefst 39 vierkante meter biedt dit terras voldoende ruimte voor zowel ontspanning als vermaak. Geniet van het beste van beide werelden, met een lounge- en eetterras dat ideaal is gelegen op het zuidwesten.

Het terras is ontworpen met een deels overdekt gedeelte tussen de woonkamer en keuken, waardoor je het hele jaar door kunt genieten, ongeacht het weer. De vloer is afgewerkt met prachtige terrastegels voor een stijlvolle uitstraling.

Dankzij de strategische positionering en de beplanting geniet u van totale privacy op dit terras. Royale planten- en struikenborders, met volwassen buxussen die zorgvuldig zijn gesnoeid, creëren een afgeschermde omgeving waar u in alle rust kunt ontspannen. Het terras biedt ook een prachtig uitzicht op de aangrenzende parktuin, een groene zone van rust en schoonheid. Met zorgvuldig aangelegde paden en duurzaam onderhouden groen, is dit de perfecte plek om te ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven en te genieten van de natuurlijke omgeving.

De parktuin is een meesterwerk van landschapsarchitectuur, met een diverse mix van flora die elk seizoen tot zijn recht laat komen. Van kleurrijke azalea-tuinen tot majestueuze esdoornlanen, elke hoek biedt een nieuwe ontdekking. De aanwezigheid van een eigen all-weather tennisbaan en wandelpaden voegt een extra dimensie toe aan deze idyllische setting, waardoor bewoners kunnen genieten van een actieve levensstijl te midden van de natuurlijke pracht.


LOCATIE EN UITZICHT

De residentie wordt omgeven door natuurlijk groen, pal aan de Karpendonkse Plas. Tegelijk zijn alle voorzieningen binnen handbereik. Binnen een straal van slechts drie kilometer (twee mijl) treft u:

- NS Station Eindhoven Centraal
- Technische Universiteit Eindhoven
- Supermarkten en andere winkels
- Eckartse Bos
- Dommeldal
- Horeca
- Huis- en tandartsen
- Máxima Medisch Centrum
- Sportvelden
- Het Eindhovense stadscentrum

Ook logistiek woont u uitermate gunstig. NS Station Eindhoven Centraal ligt op wandelafstand (3 km), terwijl Eindhoven Airport uitstekend en snel (10 km) met Hoogwaardig Openbaar Vervoer en auto bereikbaar is. Binnen tien autominuten zit u bovendien op de snelwegen A50 (richting Arnhem, Nijmegen), A2 (richting Den Bosch, Amsterdam) en A58 (richting Tilburg, Breda, Rotterdam).

VOOR PLATTEGRONDEN EN DE COMPLETE VERKOOPINFORMATIE, DOWNLOAD DE UITGEBREIDE CATO VERKOOPDOCUMENTATIE!
Vraagprijs € 850.000 k.k. Bekijk woning
Count Basiegracht 41
Eindhoven Count Basiegracht 41
Eindhoven

Count Basiegracht 41

VOOR EEN SNELLE IMPRESSIE, BEKIJK DE VIDEO CATO TV!

De huidige eigenaars hebben de ruime villa destijds volledig op maat laten ontwerpen en laten bouwen. Deze fijne gezinswoning is nu per direct beschikbaar. Bij de eerste blik wordt meteen duidelijk hoe royaal de ruimte is en hoe de grote ramen onder de diepe overhangende dakranden zorgen voor een moderne uitstraling en optimale en natuurlijke daglichttoetreding. Met de riante woonkamer, aparte speel-, tv- of (huis-)werkkamer, vier riante slaapkamers en twee badkamers, biedt deze villa volop ruimte voor alle gezinsleden tezamen, en ook ieder op hun eigen plekje.


DUURZAAMHEID

De villa heeft energielabel A en is optimaal geïsoleerd middels dak-, vloer-, en muurisolatie; de gehele villa is voorzien van HR isolatieglas. De gehele begane grond is tot en met de keuken uitgerust met vloerverwarming.

De woning biedt de mogelijkheid om volledig gasloos te worden. De hybride cv-ketel uit 2021 is geschikt voor zowel een hybride opstelling als voor een warmtepomp. Door deze te combineren met zonnepanelen (eventueel in combinatie met een zonneboiler) kan de woning volledig energieneutraal worden gemaakt. Een gecertificeerd maatwerkadvies kan helpen om de meest optimale oplossing te vinden en het potentieel van de woning volledig te benutten.


5 KERNKWALITEITEN VAN DEZE FIJNE EN RIANTE GEZINSVILLA MET GARAGE EN TUIN OP HET ZUIDWESTEN IN EINDHOVEN-NOORD

1. Lichte ruimte voor het hele gezin
Geniet van overvloedig daglicht in elke hoek van het huis, van de ruime woonkamer tot aan de knusse werkkamer, met vier royale slaapkamers en twee badkamers, dankzij de grote ramen die het interieur natuurlijk en optimaal licht bieden.

2. Gemak en bereikbaarheid binnen handbereik
Met scholen, sportfaciliteiten, winkels, culturele hotspots op  loopafstand plus de nabijheid van Eindhoven Airport, het centraal station en de belangrijke snelwegen.

3. Direct klaar om in te bewonen
Deze villa is met zorg, degelijk gebouwd en netjes afgewerkt, met recent binnen- en buitenverfwerk dat de frisheid van nieuwheid uitstraalt, oftewel meteen te betrekken.

4. Groen en toekomstbestendig
Met een hybride cv-ketel die klaar is voor een gasvrije toekomst, vloerverwarming, optimale isolatie en een energielabel A, biedt deze villa een duurzame levensstijl.

5. Buitenleven in volle glorie
Ontspan in de volledig omheinde achtertuin, genietend van de zon die vanaf een gunstige zuidwesten schijnt, waardoor een heerlijk buitenleven geboden wordt.


KENMERKEN

Woonoppervlakte villa: circa 254 m²
Oppervlakte overig inpandige ruimte (inpandige garage): circa 28 m² 
Totale oppervlakte: circa 282 m² 
Inhoud villa (conform meetcertificaat): circa 1.055 m³


BEGANE GROND

Vanuit de lichte ontvangsthal met vide, garderobe en toilet – de raampartij van twee verdiepingen hoog heeft privacyglas – is de travertinlook tegelvloer dorpelloos doorgelegd. In de koof is het vloerverwarmingssysteem geïnstalleerd die per ruimte is in te stellen.

In de grootse woon- en eetkamer combineren de vloertegels fraai met de marmeren schouw rond de gashaard (in 2022 vervangen) en de natuurstenen vensterbanken. Opzij van de grootse erker bevindt zich een extra multifunctionele kamer, compleet met ruimtesparende, brede pocketschuifdeur. 

Deze kamer aan de voorzijde van de villa leent zich uitstekend voor diverse doeleinden, zoals een gezellige tv-kamer, een rustige thuiswerkplek of een comfortabele huiswerkkamer voor de kinderen. En dankzij de strategische ligging en de mogelijkheid om eenvoudig om te bouwen, kan deze ruimte moeiteloos worden getransformeerd tot een extra slaapkamer met een extra badkamer op de begane grond, waardoor het huis zich aanpast aan levensstijl en levensfase.

Naast de dubbele openslaande tuindeuren naar terras is de ruime en lichte keuken met tweede brede pocketschuifdeur en drie hoge raampartijen. De L-opstelling omvat dubbele rvs-spoelbak, inbouwvaatwasser, rvs-afzuigkap, Pelgrim oven, keramische kookplaat en Pelgrim magnetron.

De bijkeuken met keukenblok heeft een eigen achterdeur naar het zonneterras en de achtertuin. Aan de andere zijde van de bijkeuken is er toegang middels loopdeur tot de ruime inpandige garage, welke net als de villa in spouw is gebouwd. 


EERSTE VERDIEPING

Het lichte trappenhuis met zwart geschilderde trappen, trapleuningen en balustrades (2024) komt uit op de ruime overloop. Daaraan ligt de ouderlijke suite met grote slaapkamer, aansluitend garderobekamer met maatwerk kastenwand en bijbehorende badkamer 1 in klassieke stijl. Er is hier een vrijstaand ligbad, een halfronde douchecabine, een wastafel, toilet en een bidet.  

Verder zijn er op de 1e verdieping nog twee ruime en lichte slaapkamers met centraal ertussen badkamer 2. In de technische ruimte c.q. waskamer met aansluitingen wasapparatuur en tegelvloer met afvoer is de hybride cv-ketel (HR, 2021) geïnstalleerd.

Badkamer 2 is uitgerust met een ligbad onder het raam, een halfronde hoek-douchecabine en een wastafelmeubel. Verwarming geschiedt middels de handdoekradiator in combinatie met semi-vloerverwarming. Op de overloop 1 is nog een separaat 3e toilet. 


TWEEDE VERDIEPING

De grote overloop 2 met twee Velux dakramen is multifunctioneel te benutten, bijvoorbeeld als speel- en gameruimte voor de kinderen. De grote slaapkamer 4 met dakkapel ernaast heeft volop ruimte. in beide grote ruimtes is de dakschuinte benut voor bergruimte achter de knieschotten.

Hier is ook het systeem voor de mechanische ventilatie geïnstalleerd, die eventueel kan worden gecombineerd met warmteterugwinning.


FIJNE TUIN EN BUITENRUIMTE

Aan het glooiende gazon in de voortuin is goed te zien dat de villa enigszins verhoogd is gebouwd. De gehele tuin is van drainage voorzien. Rondom de villa en op het brede terras achter zijn dezelfde ongepolijste granieten stenen toegepast in diverse tinten en met onkruidvrije voegen. Een deel van het terras is overdekt en beschut, compleet met waterpunt, verlichting en stroomaansluiting. Het brede terras bij de woonkamer en de keuken leent zich uitstekend voor een heerlijke en overkapte veranda.

In het houten tuinhuis kunnen tuinmeubels en tuingereedschap worden opgeborgen. Opzij is onzichtbaar plaats voor afvalcontainers.

De grote achtertuin is op de zon gelegen, veilig omheind, met een groot gazon, volwassen hagen, bomen en struiken. Rechts scheidt een hekwerk voor- en achtertuin, terwijl links naast de garage een afsluitbare poort is. De privacy is in de zomer optimaal.


GROTE INPANDIGE GARAGE MET BREDE OPRIT

In de royale, geïsoleerde garage is alle ruimte voor een auto, fietsen en een werkplaats. In de nok is een praktische bergvliering gemaakt. De garage is uitgerust met gebakken tegelvloer, op afstand te bedienen sectionaaldeur, centrale verwarming en uitstortgootsteen. Aansluitend is er een loopdeur naar de bijkeuken met toegang tot de keuken en het zonneterras.

Parkeren kan bovendien op de groen- en parkeerstrook naast het trottoir en op de brede, natuurstenen en onkruidvrije oprit.


LOCATIE EN UITZICHT

Blixembosch is ruim opgezet en ligt aan de rand van Eindhoven. Een bekend deel is de Amerikaanse wijk met jazzthema en grote, vrijstaande woningen. Aan de Count Basiegracht is dit het allergrootste perceel van deze rustige straat met vooral bestemmingsverkeer.

Bijzonder: de gracht is beschermd gebied omdat er een zeldzame kikkersoort leeft. Ook de ijsvogel en vele watervogels worden er regelmatig gespot.

Het uitzicht voor is het merendeel van het jaar weelderig groen: de gracht is omgeven door volwassen bomen en struiken. Erachter schuilen het veelgebruikte fietspad naar Ekkersrijt en de nieuwbouw die momenteel verrijst. Achter biedt de omsloten tuin groen uitzicht dankzij de volwassen beplanting.


EINDHOVEN, BLIXEMBOSCH EN OMGEVING

De grote wijk in Eindhoven-noord is, na Meerhoven, de jongste uitbreiding van de stad. Blixembosch wordt omringd door Strandpark Aquabest, A50 en John F. Kennedylaan naar hartje Eindhoven. Achter de snelweg met hoge fluisterwallen liggen bedrijventerrein en meubelboulevard Ekkersrijt die binnendoor via de fietstunnel snel bereikbaar zijn.

Blixembosch heeft met Ouverture (op ongeveer 800 m) een eigen centrum, compleet met horeca en winkels, en ertegenover een uitgebreid gezondheidscentrum. Ook heeft het gefaseerd opgebouwde stadsdeel eigen scholen, waterpartijen en Aanschotpark (op een kwartiertje wandelen) dat aansluit op het Henri Dunantpark.

Verderop liggen winkelcentrum WoensXL en het grote sportcomplex Eindhoven-Noord, met onder meer het ir. Ottenbad en tal van binnen- en buitensportclubs.
Op fiets- en wandelafstand is ook strandpark Aquabest, met visvijver, kabelbanen en beachclub, en met attractiepark DippieDoe.

Het stadscentrum van Eindhoven met zijn vele culturele voorzieningen, winkels en diverse horeca ligt op makkelijke fiets- en rijafstand.

De vele pluspunten van de bruisende stad zijn per fiets bereikbaar dankzij de Slowlane: tientallen kilometers dubbele en hoogwaardige voorrangsfietspaden met zo min mogelijk verkeerslichten en andere onderbrekingen.

VOOR DE COMPLETE VERKOOPINFORMATIE, DOWNLOAD DE UITGEBREIDE DOCUMENTATIE MET PLATTEGRONDEN!
Vraagprijs € 1.250.000 k.k. Bekijk woning
Opera 94
Eindhoven Opera 94
Eindhoven

Opera 94

U BENT VAN HARTE WELKOM TIJDENS HET CATO OPEN HUIZEN WEEKEND OP ZATERDAG 01 JUNI 2024 EN OP ZONDAG 02 JUNI 2024 VAN 11.00 UUR TOT 13.00 UUR!

VOOR EEN SNELLE EERSTE IMPRESSIE, BEKIJK DE VIDEO VAN CATO TV!

Bent u op zoek naar heel veel ruimte voor uw gezin met meerdere kinderen? En dan het liefst met scholen, sporten, winkels en vermaak op makkelijke wandel- en fietsafstand? En veel bergruimte en thuis- en huiswerkplekken, met eigen game- en lounge-kamer voor de (bonus)kinderen. Terwijl uzelf graag vrijstaand in een fijne buurt in Brainport-Eindhoven wilt wonen? Of wilt u thuis werken, wonen, ontspannen op één plek, zonder de deur uit te hoeven? Ook dan is Opera 94 in Blixembosch te Eindhoven hét antwoord dat Cato Makelaars namens de eigenaren u graag aanbiedt.

Deze vrijstaande villa in Blixembosch met energielabel A en een zee van ruimte – circa 440 vierkante meter woonoppervlak inclusief dubbele garage en een inhoud van bijna 1.500 kuub - komt voor het eerst op de woningmarkt.

DUURZAAMHEID

Het energieprestatiecertificaat vermeldt label A. De gehele villa is voorzien van HR++-glas. Tijdens de bouw zijn de gevels geïsoleerd met 80 mm Rockwool steenwol, de schilddaken met Unidek dakplaten, de platte daken met 90 mm glaswol en de vloeren met 100 mm polystyreen isolatieplaten.

Alle kozijnen van hardhout, zijn consequent onderhouden en nog professioneel geschilderd in 2023. Het vele beschikbare dakoppervlak biedt volop mogelijkheden voor zonnepanelen, ook met oost-west oriëntatie voor op de dag gespreide opbrengst.


5 KWALITEITEN VAN DEZE GROOTSE, GEHEEL ONDERKELDERDE VILLA MET ZEVEN SLAAP- & WERKKAMERS, TWEE BADKAMERS EN GARAGE VOOR TWEE AUTO'S

1. Ruimte, ruimte, ruimte
Eén van de allergrootste woningen in Blixembosch, voor groot/samengesteld gezin, om samen te wonen, om thuis te werken, om buiten te spelen en om te ontspannen in de volwassen achtertuin over de volle breedte.

2. Multifunctioneel qua indeling
Met riante woonkamer en aansluitend eetkamer, keuken met bijkeuken, twee werkkamers, multifunctionele ruimte c.q. naaiatelier en vijf slaapkamers met twee badkamers.

3. Alles in de buurt
Gelegen op hoekperceel, op loopafstand van het winkelcentrum met alle dagelijkse voorzieningen, scholen, sporten en uitvalswegen; met de geneugten van grote, internationale stad Eindhoven dichtbij, in de kalmte van buitenwijk Blixembosch.

4. Licht en zicht
De vele en grote raampartijen in alle gevels, geven het huis haar lichte en open karakter; in combinatie met de lange zichtlijnen biedt het vrijheid, privacy en ruimte, enigszins bescheiden aan de voorzijde, verrassend groot en open aan de binnenzijde.

5. Energielabel A
Degelijk en duurzaam in eigen beheer gebouwd met optimaal isolatiepakket gevels, daken en vloeren, gehele woning voorzien van HR++ glas.


BOUWKENMERKEN

Energielabel: A
Perceeloppervlakte: 625 m²
Woonoppervlakte villa: circa 363 m²
Oppervlakte overig inpandige ruimte (dubbele garage): circa 75 m²
Oppervlakte gebouwgebonden buitenruimte (overkapping): circa 12 m²
Totale oppervlakte: circa 450 m²
Inhoud villa (conform meetcertificaat): circa 1485 m³

INDELING

Werkelijk waar, ‘een zee van ruimte’, om te wonen, om te werken, samen en ook apart. Deze vrijstaande villa biedt een multifunctionele indeling en zou weleens één van de allergrootste huizen in Blixembosch kunnen zijn.

De huidige eigenaren hebben de villa zelf ontworpen en bijzonder goed nagedacht over de verschillende kamers en een logische indeling. Ruimte en (multi-)functionaliteit stonden in hun doordachte concept centraal en de villa is dan ook van binnen naar buiten ontworpen. Zij hebben met name nadruk gelegd op licht, zichtlijnen, warme tinten en véél bergruimte.

De vele beschikbare ruimte is uitermate functioneel, in contact en met verbinding met elkaar. Bovendien zijn verschillende kamers multifunctioneel; thuiskantoor, tv-kamer, gameroom, thuisfitness, taartenatelier, naaiatelier, werkplaats en/of extra slaapkamer.


WOONLAAG +1: LEEFVLEUGEL

De overdekte entree met brede trap en bordes maakt direct indruk. De dubbele voordeur met privacyglas, ook rondom, opent naar de verrassend grote, hoge en lichte ontvangsthal met meterkast, vide en Velux dakraam in het dakvlak. Het gastentoilet met fontein en garderobenis, zijn praktisch uit het zicht, rechts achter de halwand.

De dubbele deuren met geslepen glas naar de woon- en eetkamer geven direct doorkijk naar (en door!) de open tunnel-gashaard en de volwassen achtertuin.

De living met massieve hardhouten Afzelia parketvloer is met circa 80 m² woonoppervlakte riant en licht dankzij de grote raampartijen aan voor- en achterzijde als ook de erker in de zijgevel.

Via de dubbele schuifdeur met gematteerd glas is er een aan de voorzijde een multifunctionele (werk)kamer die momenteel wordt gebruikt als thuiskantoor. Deze kamer met kastenwand en postkastje, kan dan ook prima gebruikt worden als bijvoorbeeld tv-kamer of bibliotheek.

De doorkijk-gashaard van de woonkamer naar de eetkamer met rookglas en graniet in de halfopen scheidingswand, betrekt de tuingerichte eetkamer bij de halfopen keuken. Er is optimaal daglicht middels de plafondhoge raampartijen, waarbij van de brede schuifpui aan de achterzijde twee delen opengeschoven kunnen worden, voor directe verbinding met de tuin en het bordesterras.

De tijdloze en halfopen Poggenpohl keuken met verlaagd plafond, heeft extra diepe, granieten werkbladen van 70 cm (in plaats van de reguliere 60 cm). Daardoor zijn de hoeken en bijvoorbeeld de ruimte achter de Miele inductieplaat met vier zones optimaal te benutten.

Rond de anderhalve rvs-spoelbak onder het dubbele keukenraam, is het graniet cascade gefreesd, zodat er geen water op de vloer komt. Slim: in de rolluikkast kunnen keukenapparaten gedempt hun werk doen. Verder beschikt de keuken over diverse Siemens inbouwapparaten: vaatwasser, koelkast, magnetron, heteluchtoven en rvs-wasemkap. Warm water is er snel, dankzij de Daalderop close-in boiler.

De bijkeuken ernaast heeft een keukenblok met kunststof aanrecht met gootsteen en een grote Liebherr inbouwvrieskast. Naast de keldertrap naar het souterrain zijn de aansluitingen voor de wasapparatuur.


WOONLAAG +1: OUDERLIJKE SUITE

Deze woonlaag heeft een verrassend grote ouderlijke suite, die compleet is met inloopgarderobe-ruimte, eigen badkamer 1 en een flinke hoofdslaapkamer 1 aan de achterzijde.

De luxe badkamer 1 is voorzien van een tweepersoons hoekbad, een wastafelmeubel en een ruime inloopdouche met halfronde glazen wanden en vlakke vloergoot. Er is een handdoekradiator en er is mechanische afzuiging als ook natuurlijke ventilatie middels het raam met gematteerd glas.

De inloopgarderobe-ruimte is voorzien van een dubbele deur en automatische verlichting. Deze kleedkamer is praktisch ingericht met schoenenrekken, lades, hang- en leggedeeltes.

Naast de ouderlijke suite is – nu – nog een werkkamer met kastenwand aan de voorzijde van de villa. Deze kamer heeft wastafelaansluiting en kan makkelijk de bestemming van extra slaap- of babykamer krijgen, of kantoor-, speel- of tv-kamer.


WOONLAAG + 2: SLAAP- & WERKKAMERS MET BERGZOLDER

Aan de ruime overloop met balustrade en vide liggen maar liefst vier grote slaapkamers, badkamer 2 met douche, het separate toilet en de technische bergruimte.

Slaapkamer 3 heeft een speelse indeling en daklijnen, met een groot Velux dakraam in het dakvlak. Onder de dakschuinte kan een heerlijke speelhoek voor kinderen worden gemaakt.

De achterste kamer 4 is nu zakelijk en multifunctioneel in gebruik als atelier en creativiteitsruimte om taarten te bakken. Deze praktische kamer is voorzien van een dakraam, een dakkapel met dubbel raam en airconditioning. Ook zijn er aansluitingen voor een wastafel.

Slaapkamers 5 en 6 zijn nagenoeg even groot en gespiegeld. Beide hebben een dakkapel met dubbel raam, een speelse indeling en daklijnen als ook een deurtje naar de vele bergruimte onder de dakschuinte. Slaapkamer 5 heeft een eigen wastafel, slaapkamer 6 heeft aansluitingen voor een eigen wastafel.

Centraal op deze woonlaag ligt badkamer 2 met wastafel- meubel en inloopdouche, er is mechanisch afzuiging. Het plafondluik hier geeft toegang tot de bergvliering in de nok van de villa waar de mechanische ventilatie-unit is geïnstalleerd.

In de technische bergruimte zijn de Nefit Ecomline cv-combi-ketel HR 2001 en het centraal stofzuigsysteem geïnstalleerd. Deze kamer biedt vele opbergmogelijkheden Ook onder de schuine daklijnen gaat opvallend veel ruimte schuil.


WOONLAAG - 1: SOUTERRAIN MET MULTIFUNCTIONELE RUIMTE C.Q. NAAIATELIER, DUBBELE GARAGE EN PROVIAND-/BERGKAMER

Deze woonlaag ligt deels onder maaiveld en biedt een complete gebruiksetage: feesten, werken, klussen, sporten, ontspannen, sleutelen; het kan hier allemaal.

Het souterrain is inpandig bereikbaar via de houten trap in de bijkeuken en van buiten af via de brede en verlichte afrit met afvoer vanaf de openbare weg.

Dankzij de verhoogde ligging van de villa, met vóór en achter bordessen, beschikt de complete onderkeldering over klapramen met beveiligingsstangen rondom, voor natuurlijke ventilatie en daglichttoetreding. De ondergrondse ligging zorgt voor een constant binnenklimaat.

De verlichting in de garage en benedenruimte is in 2019 geautomatiseerd.

Centraal ligt het betegelde portaal met kastenwand. De twee loopdeuren voeren rechtstreeks naar de extra diepe garage en de multifunctionele ruimte c.q. naaiatelier.

De circa 11 meter diepe garage met verwarming heeft ruimte voor het parkeren van twee auto’s achter elkaar met voor en achter extra ruimte voor het stallen van fietsen en een werkplaats. In een aparte ruimte nabij de elektrische garagedeur, is de put met dompelpomp die het overtollige water van de de afrit afvoert. De vloer is afgewerkt met tweecomponentencoating en is daarmee water- en oliedicht.

Aan de andere zijde van deze geheel onderkelderde villa is er een 54 m² grote multifunctionele ruimte die nu als naaiatelier wordt gebruikt. Er is een klapraam voor daglicht en ventilatie, twee radiatoren om te verwarmen en een uitstortgootsteen met warm en koud water.

Deze fijne en riante ruimte kan voor tal van toepassingen worden benut: biljart en tafeltennis, thuisbioscoop, eigen bar, gameroom, werkplaats, atelier, wellness en fitness. Ook een idee, en logistiek handig met de grote berging en diepe garage ernaast: webshop met opslag aan huis.

Aansluitend op het naaiatelier is een forse proviandruimte c.q. bergkamer. Ook deze ruimte kan, naast opslagruimte, benut worden voor allerlei functies omdat hier eveneens een klapraam, daglicht en ventilatie biedt.


TUIN EN BUITENRUIMTE

De voortuin met kunstgras, biedt een open aanzicht en hoek naar de Scott Joplinlaan. Desgewenst kan deze (deels) bij de omheinde achtertuin worden betrokken. Rechts is een breed bestraat pad met afsluitbare poort achterom, naast de hoge haag op de erfgrens met de buren.

De achtertuin met tuinberegening is omheind met manshoog begroeid hekwerk, dus veilig voor kinderen en huisdieren. In de zijhaag is een tweede afsluitbare poort; handig wanneer de kinderen in het park en de speeltuin van de doodlopende Scott Joplinlaan willen spelen.

De tuin is door de hovenier slim aangelegd. Vanaf het betegelde bordesterras met balustrade – met alle ruimte om samen buiten te loungen en te eten – glooit een wandelpad lui naar beneden, ook ideaal voor kinderwagen of rolstoel-gebruik. Boven de volle breedte van het bordesterras, de schuifpui en de diepe oversteek zorgt elektrische zonwering voor schaduw.

Opzij is een korte trap naar het ruime zomerterras onder de elektrische lameloverkapping. Deze is aan twee kanten omgeven door hagen, aan de derde zijde is een elektrisch screen voor optimale beschutting. Ervoor ligt nog een open bestraat zonneterras waar prima een grote parasol past; ook fijn om te barbecueën.

Aan de twee wandelpaden zijn op verschillende niveaus veel borders gemaakt waarin volwassen beplanting groeit en bloeit. Daar valt volop van te genieten op het terras in de andere hoek van de tuin, dat de ochtendzon pakt.


LOCATIE EN UITZICHT

Blixembosch is ruim opgezet en ligt aan de rand van Eindhoven. Een bekend deel is de Amerikaanse wijk met jazzthema en grote, vrijstaande woningen. Ernaast is de Italiaanse wijk met operathema. De doorgaande weg Opera ligt op de grens van beide wijken, met aan weerszijden bomen, vrijliggende fietspaden en parkeerstroken. Opzij is de doodlopende Scott Joplinlaan met groenstroken, straatlantaarns, parkje en speeltuin.

Het uitzicht is groen achter. De forse schuifpui in de serre-achtige eetkamer biedt, langs de villa van de achterburen af, een blijvend fraai uitzicht naar het westen; op lucht en bomen, voorbijtrekkende vliegtuigen en wolkenpartijen, en de dagelijkse zonsondergang.


BLIXEMBOSCH, EINDHOVEN EN OMGEVING

De grote wijk in Eindhoven-noord is, na Meerhoven, de jongste uitbreiding van de stad. Blixembosch wordt omringd door Strandpark Aquabest, A50 en John F. Kennedylaan naar hartje Eindhoven. Achter de snelweg met hoge fluisterwallen liggen bedrijventerrein en meubelboulevard Ekkersrijt die binnendoor via de fietstunnel snel bereikbaar zijn.

Blixembosch heeft met Ouverture (op ongeveer 240 m) een eigen centrum, compleet met horeca, winkels en spilcentrum en ertegenover een uitgebreid gezondheidscentrum. Ook heeft het gefaseerd opgebouwde stadsdeel eigen scholen, waterpartijen en Aanschotpark (op 800 m) dat aansluit op het Henri Dunantpark.

Verderop liggen winkelcentrum WoensXL en het grote sportcomplex Eindhoven-Noord, met onder meer het ir. Ottenbad en tal van binnen- en buitensportclubs. Op fiets- en wandelafstand is ook strandpark Aquabest, met visvijver, kabelbanen en beachclub, en met attractiepark DippieDoe. Ekkersrijt is snel bereikbaar via de fietstunnel nabij.

Het stadscentrum van Eindhoven met zijn vele culturele voorzieningen, winkels en diverse horeca ligt op makkelijke fiets- en rijafstand.

De vele pluspunten van de bruisende stad zijn eenvoudig per fiets bereikbaar, dankzij de Slowlane: tientallen kilometers dubbele en hoogwaardige voorrangsfietspaden met zo min mogelijk verkeerslichten en andere onderbrekingen.

VOOR DE COMPLETE VERKOOPINFORMATIE, DOWNLOAD DE UITGEBREIDE VERKOOPDOCUMENTATIE MET PLATTEGRONDEN!
Vraagprijs € 1.300.000 k.k. Bekijk woning
Behelp 2 a
Heusden Behelp 2 a
Heusden

Behelp 2 a

VOOR EEN SNELLE EERSTE IMPRESSIE, BEKIJK DE VIDEO VAN CATO TV!

Eigenlijk verdient deze grote woonboerderij op dit gigantische perceel het predikaat ‘landgoed’. Het gehele complex heeft een (dubbele) woonbestemming.

In 2010-2011 werd deze circa 36 meter lange Brabantse langgevelboerderij - ouderlijke woning van de vrouw des huizes - op enkele muren na, geheel nieuw opgetrokken inclusief de fundering. En met behoud van de indeling, originele materialen, deur- en raamvormen en metseltechnieken, zoals de fraaie muizentand in de gevels laten zien. Daarvoor hebben echte ambachtslieden, de originele materialen gebruikt van ook een andere authentieke boerderij. Wel zijn glazen puien en Velux dakramen toegepast, strak geïntegreerd in de nieuw aangelegde rietdekking, die boven overal voor extra daglicht en zicht op ooghoogte zorgen. Alle deuren en (stal)ramen hebben de originele formaten en functies.

Het ontwerp en de bouw gebeurde in samenspraak met het Brabants Landschap, ter behoud van alle originele stijl- en landschapselementen. Interieur en indeling zijn onder leiding van BNI-interieur-architecte Doret Schulkes tot stand gekomen. De gehele langgevelboerderij is voorbereid op dubbele bewoning, met dubbele scheidingsdeuren, separate cv-ketels en stofzuigsystemen.

Bijgebouw 1 is geheel gerenoveerd, bijgebouw 2 is nieuw opgetrokken. Het geheel is jarenlang geëxploiteerd als de zeer luxueuze en goed bekendstaande B&B Leendershoeve met vier suites aan de linkerzijde van de boerderij.

Wat zullen de eigenaren gaan missen? “Zeker wel de zonsondergangen vanaf het terras hier; iedere dag zo ontzettend mooi en elke avond een andere ‘schilder’.


DUURZAAMHEID

De woonboerderij beschikt over een energielabel A (tot en met 06-07-2032). De 48 hoog rendement zonnepanelen op het bijgebouw (dubbele garage) zorgen voor het nagenoeg het totale elektriciteitsverbruik.

Tijdens de bouw is het gehele dak vernieuwd, inclusief de gebakken dakpannen en de rietdekking (die begin 2022 nog opnieuw is geschoren). Door het houten timmerwerk dakbeschot aan de binnenzijde, op de 14 cm dikke dakisolatie aan te brengen, konden de gordingen op de juiste (oog)hoogte worden aangebracht en blind weggewerkt voor de toegevoegde Velux-dakramen. In het leefgedeelte (woonkamer en leefkeuken) van het hoofdverblijf zijn akoestische plafonds toegepast.

Aan de vloeren is eveneens veel aandacht besteed. Op de eikenhouten plafonds in het gastenverblijf c.q woning 2 liggen op de vloeren met erboven dubbele isolatie, weer planken en daarop weer de vloerbedekking.

Alle leidingen, aan- en afvoeren zijn toegankelijk weggewerkt achter de afsluitbare luiken in de dakschuinte in de achtergevel.

Zowel op de begane grond in de woonkamer als ook op de verdieping zijn het hoofdverblijf en het gastenverblijf, gescheiden door twee afsluitbare en geluidwerende deuren.


5 KERNKWALTEITEN VAN DIT BIJZONDERE DOMEIN, IN HET BUITENGEBIED VAN ASTEN-HEUSDEN

1. Energielabel A - zonder variabele elektrakosten
De boerderij en de bijgebouwen zijn in 2011 geheel opnieuw opgetrokken en voorzien van een optimaal isolatiepakket. Eind 2019 zijn er 48 HR-zonnepanelen gelegd op het bijgebouw met zo’n 16,8 MWh opbrengst per jaar, waardoor er geen variabele elektrakosten zijn.

2. Ruimte, ruimte, ruimte
Ensemble van grote omvang, zowel buiten op het immense perceel van meer dan 1.7 hectare als binnen in de 36 meter langgevelboerderij met een inhoud van zo’n 1.650 m³ en circa 450 m² woonoppervlakte, geheel in combinatie met twee riante bijgebouwen en panoramisch uitzicht over de weilanden met bosschage.

3. Mogelijkheden te over
Gebouwd met de beste authentieke bouwmaterialen in samenwerking met Brabants Landschap en interieur-architecte Doret Schulkes; bijzonder geschikt voor dubbele bewoning voor inwonende familieleden of anderszins, maar ook voor B&B of het houden van bijen, kippen en geiten houden, voor paarden- en autoliefhebbers.

4. Vrijheid en privacy
Buitengewoon fantastisch en vrij wonen in een vriendelijk buurtschap met optimale privacy en met riant gevoel van ruimte en rust.

5. Locatie
Aan de dorpsrand gelegen, landelijk en groen wonen in de Brabantse Peel en toch op korte afstand van de doorgaande weg A67 en N279 naar Helmond en Roermond; op circa 25 autominuten van Eindhoven en op fietsafstand van dagelijkse voorzieningen en (basis)scholen.


HOOFDVERBLIJF BEGANE GROND - WOONGEDEELTE

Tussen de hoge beukenhagen rond de voortuin ligt een looppad dat naar de voordeur leidt. Daarachter is de ruime, lichte ontvangsthal met de meterkast en de cv-ruimte ten behoeve van het hoofdverblijf.

Vanuit de ontvangsthal voeren dubbele, zwartstalen deuren naar de riante woonkamer met akoestisch plafond en eikenhouten balken. De fraaie plavuizenvloer is overal dorpelloos doorgelegd. Zowel voor- als achtergevel hebben meerdere grote ramen, dus daglicht komt van twee zijdes. Voorbij de gashaard loopt de living door naar de brede op maat gemaakte kastenwand waar de vide fraai zicht geeft op de beide woonlagen, de zwevende overloop-brug met glazen balustrade en het vakwerk-metselwerk.

In de semi-professionele leefkeuken staat een immens kookeiland annex eetbar centraal met erboven de vlakke rvs-afzuiging en opzij de doorkijk tunnel-gashaard naar de riante eetkamer. In het composiet-werkblad zijn de 1.5 rvs-spoelbak met Quookerkraan en de Miele inductieplaat met vier zones en aparte wokbrander op gas geïntegreerd. De strakke kastenwand achter het eiland is voorzien van een Miele combi-oven, Miele stoomoven, vele lades, extra grote Miele vaatwasser, grote Miele koelkast met groente- en fruitzone en een extra composiet werkblad.

Zowel de woonkamer als de keuken zijn uitgevoerd met akoestische stucwerk plafonds in combinatie met eiken houten constructiebalken. De plafondafwerking van de overige ruimtes in de boerderij is voorzien van eiken houten balken plafonds.

Aansluitend aan de leefkeuken is er via twee doorgangen de bijzonder lichte en sfeervolle eetkamer bereikbaar. In de voorgevel is een dubbel kamerhoog raam; in de achtergevel is er prachtig en panoramisch uitzicht via de glazen pui met deur naar het achtergelegen perceel en de volwassen tuin, alle seizoenen zeldzaam mooi!!

HOOFDVERBLIJF BEGANE GROND - WERKGEDEELTE

Rechts in de ontvangsthal is de deur naar de werkkamer met opkamer over de volle diepte van de boerderij. Deze kamer met verhoogd gedeelte is nu in gebruik als kantoor, met grote raampartijen in de voor- en zijgevel voor veel daglicht. Rond het raam in de voorgevel is op maat, een fraaie kastenwand met vensterbank-nis gemaakt.

Deze werkkamer geeft ook toegang tot de naastgelegen open study-ruimte die momenteel wordt gebruikt als fitnessruimte. Naast een boekenwand wordt deze kamer gekenmerkt door een authentieke, grote schouwpartij met daarin een originele, gietijzeren tegelkachel – hier was vroeger de keuken - en een van nature geluiddempend balkenplafond.

In de hoek zijn twee deuren; één naar het opgaande trapje naar de opkamer in de werkkamer en één naar het luik met neergaande trap naar de kelder met koekoek, aansluitpunt stofzuigsysteem, gedeelde unit vloerverwarming en volop bergruimte.

HOOFDVERBLIJF EERSTE VERDIEPING

Ook op de verdieping is het hoofdverblijf en het gastenverblijf door twee afsluitbare en geluidwerende deuren van elkaar gescheiden.

Voorbij deze deuren is de prachtige vide met zwevende overloop-brug met glazen balustrade en aan weerszijden een dakraam voor optimaal daglicht. Hier zijn de fraaie bouwmaterialen en de constructie van de boerderij goed zichtbaar.

De vide is weer afgesloten met een deur. Die opent naar de grote en lichte slaap-/hobbykamer 5 met drie Velux dakramen. Bijzonder: in deze ruime slaapkamer is naast de deur een bijzonder glas-in-loodraam uit 1954 te zien.

De volgende deur voert naar een compacte overloop bij de trap naar de begane grond. Voorbij de grote huishoud- en linnenkast met aansluiting stofzuigsysteem, is de ouderlijke suite, die gerust riant mag worden genoemd, bestaande uit ouderslaapkamer 6, badkamer 5 en een garderobekamer met Velux dakraam.

De luxueuze en lichte badkamer 5 heeft volop kastruimte, twee wastafels met werkblad en wandmeubel, een grote inloop-douche met regendouche en deels matglazen wandpaneel, een handdoekradiator, een afgescheiden, zwevend toilet, aan weerszijden een Velux dakraam en evenwijdig aan de ambachtelijk gemetselde schoorsteenmantel, het semi-vrijstaande design-ligbad.

Deze slaapkamer 6 in de ouderlijke suite is toegankelijk via de blinde schuifdeur in de eigen badkamer. De Velux dakramen aan weerszijden zijn weer voorzien van insectenhorren en verduisterende raambekleding voor ongestoorde nachtrust.

GASTENVERBLIJF BEGANE GROND

Het linker gedeelte van de woonboerderij is voorheen een goed lopende B&B geweest. Via de linker oprit met metalen poort is er via de achtertuin en terras met pergola een 2e entreepartij met eigen achterdeur die uitkomt in de verblijfsruimte annex keuken met natuurlijk eikenhouten plafond en tegelvloer in houtlook. Er is een acht-persoons eethoek en onder de vaste trap is een kitchenette op maat gemaakt met spoelbak en koelkast.

Ernaast ligt de grote slaapkamer 1 met eigen badkamer 1, die samen één (gasten)suite vormt. In de ruime slaapkamer, die uitkijkt over terras en achtertuin, is de oorspronkelijke eikenhouten balk te zien die in 1874 is gelegd en doorloopt in slaapkamer 2 aan de voorzijde. Badkamer 1 is voorzien van een inloopdouche met glazen deur, handdoekradiator, zwevend toilet en wastafel.

Eveneens bereikbaar vanuit de verblijfsruimte met keuken is slaapkamer 2, ook met eigen badkamer 2 met pocket-schuifdeur, automatische verlichting, inloopdouche met glazen deur, zwevend toilet, handdoekradiator en wastafel. Slaapkamer 2 kijkt uit op de hortensia’s en de beukenhaag in de voortuin.


GASTENVERBLIJF EERSTE VERDIEPING

De vaste trap vanuit de verblijfsruimte met kitchenette komt uit op de ruime, lichte overloop met Velux dakraam en maatwerk-ladekasten. Direct bij de trap is een grote en praktische huishoud- en linnenkast waar ook de opbergplaats is van de stofzuigerslang van het centrale stofzuigsysteem.

Rechts is de riante slaapkamer 3 met twee grote Velux dakramen met verduisterende raambekleding en insecten-horren. Deze kamer maakt gebruik van badkamer 3, net voorbij de trap op de overloop, met grote inloopdouche, wastafel, handdoekradiator, zwevend toilet en Velux dakraam.

Voorbij badkamer 4 op de overloop is de brandwerende deur naar de volgende overloop. Ook hier is volop daglicht, dankzij het Velux dakraam aan de voorzijde, boven de ladekasten.

Naast deze ruime overloop is de 4e riante gastensuite: slaapkamer 4 met eigen toegang tot badkamer 4. Ook deze slaapkamer is prachtig afgewerkt met eikenhout. Badkamer 4 heeft een grote inloopdouche, zwevend toilet en wastafel. Voorbij deze suite verder op de overloop is een dubbele, afsluitbare deur naar de verdieping van het hoofdverblijf.


BIJGEBOUW 1: DUBBELE GARAGE EN PARKEERGELEGENHEID

De voormalige schuur rechts op het perceel is volledig gerenoveerd tot dit ruime bijgebouw 1 met landelijke uitstraling. Er is een eigen cv-combi-ketel aanwezig als ook een eigen meterkast. Het geheel is optimaal geïsoleerd middels vloer- wand- en muurisolatie en er is vloerverwarming. Het heeft momenteel twee garages, een werkplaats/fietsenstalling, een toilet, een douche en inpandige buitenkeuken onder overdekt terras. De ruimtes zijn multifunctioneel en kunnen naar naar eigen wens worden verbouwd en benut als bijvoorbeeld (dubbele) paardenstal en/of poolhouse. Met eenvoudige ingrepen is in het bijgebouw tevens een volwaardige vakantie- of mantelzorg-appartement te creëren. Ook het huidige gebruik als hobby- of oldtimergarage is natuurlijk mogelijk!

Beide garages liggen daarachter. De grootste garage, met automatische garagedeur en vintage gootsteen, ligt in het midden van het bijgebouw. In deze garage zijn al een separate douche en toilet gemaakt ten behoeve van multifunctioneel gebruik. Ook hier zijn de deuren in originele stijl en locatie behouden.

BIJGEBOUW 2: KANTOOR-/VERGADERRUIMTE EN CARPORT

De oorspronkelijke vrijstaande garage en fietsenstalling aan de linkerzijde van het perceel, is in 2015 getransformeerd tot dit ruime en multifunctionele bijgebouw met dezelfde, landelijke uitstraling. Bijgebouw 2 heeft nu een kantoor-/ vergaderruimte en een grote carport van ongeveer 20 vierkante meter. Er zijn diverse wandcontactdozen voor het opladen van elektrische fietsen en auto’s. De openslaande garagedeuren zijn intact gebleven en kunnen desgewenst weer worden gebruikt voor het stallen van de auto.

LOCATIE EN UITZICHT

Locatie en uitzicht
De woonboerderij, in het buitengebied van Heusden, heeft honderd procent privacy en groen uitzicht rondom. In de directe omgeving zijn tal van woonboerderijen te vinden, evenals de kleine familiecamping De Peel en diverse agrarische bedrijven.

VOOR DE COMPLETE INFORMATIE, DOWNLOAD DE UITGEBREIDE VERKOOPDOCUMENTATIE MET PLATTEGRONDEN!
Vraagprijs € 2.100.000 k.k. Bekijk woning

Onze diensten

services card 800x1200

Cato Makelaars is gespecialiseerd in de persoonlijke begeleiding van de aan- en verkoop als ook de verhuur van luxe villa's en appartementen in en rondom het bruisende Eindhoven Brainport. En dan zowel voor de bestaande bouw als voor nieuwbouwprojecten.

Door opleiding en passie, ligt onze expertise in monumenten en historische panden. Wij hebben kennis, kunde en ervaring in de verkoop en aankoop van deze architectonische schatten.

Cato Makelaars is trots lid van de Nederlandse Vereniging van Makelaars, Luxe Vastgoed International, Nationaal Monumenten Portaal en VastgoedCert. 

Deze samenwerkingsverbanden versterken ons uitgebreide netwerk in de vastgoedmarkt en stellen ons in staat om de beste matches te maken voor onze opdrachtgevers.

Of u nu wilt verkopen, aankopen of verhuren, bij Cato Makelaars bent u aan het juiste adres. Ontdek hoe wij u kunnen helpen uw vastgoeddromen te verwezenlijken.

cta homekarpen visual-lg

Résidence De Karpen

Hier is wonen veel méér dan trotse eigenaar zijn van een riant en comfortabel appartement in het exclusieve koopsegment. Dit is léven in veilige privacy en luxe, met vele extra faciliteiten. Dit is het privilege van permanent vertoeven in een vijfsterren-ambiance die u de uwe mag noemen.
 
Verkoop 9.8
Aankoop 9.8

Wat anderen over ons zeggen:

Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Lokale marktkennis 10
Service en begeleiding 10

Zeer betrokken makelaar, die pro-actief de markt benaderd. Iedere maand 2 “Open Huizen Dagen". Een verademing vergeleken bij de overige makelaars die we kennen. Fantastische en kwalitatieve presentatie van de woning op verschillende media. Een makelaar met passie die enthousiast uitleg geeft tijdens bezichtiging wat de woning voor aspirant kopers kan betekenen.

Oude Maasstraat 32, Uden - 07/05/2024 - Verkoop
Deskundigheid 9
Prijs / kwaliteit 8
Lokale marktkennis 9
Service en begeleiding 9

Prima communicatie en een persoonlijke benadering. Makelaar heeft veel ervaring in deze prijsklasse. Daarnaast heeft ze een formidabel team achter zich staan ! Ook voor de internationale markt kunnen we haar aanbevelen. Al met al een professionele benadering met duidelijke afspraken. Een huis verkopen is een grote stap in je leven en deze makelaar heeft ons daar heel goed in begeleid.

Koudenhovenseweg Noord 1, Eindhoven - 02/04/2024 - Verkoop
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 9
Lokale marktkennis 10
Service en begeleiding 10

Top makelaar die er alles aan doet om je huis zo goed mogelijk te verkopen. Altijd een kort lijntje en ze geeft je ook echt het gevoel dat je altijd kan bellen voor vragen of iets anders, zelfs in het weekend en 's avonds. Een makelaar die weet waar ze het over heeft. Heel blij geweest met Helmie!

Groeskuilen 153, Gemert - 25/03/2024 - Verkoop
Deskundigheid 9
Prijs / kwaliteit 9
Lokale marktkennis 9
Service en begeleiding 10

Mevrouw Kanters heeft ons deskundig en persoonlijk zeer goed begeleid. Haar aanpak was op maat gesneden. Het heeft geleid tot de verkoop van het ouderlijk huis. We zijn als erfgenamen erg tevreden.

Obrechtlaan 6, Son en Breugel - 12/03/2024 - Verkoop
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Lokale marktkennis 10
Service en begeleiding 10

Een topmakelaar, staat 24/7 klaar en is 200% betrokken en bezig om het optimale resultaat te behalen voor de verkoper.

Koekoeklaan 5, Lieshout - 06/01/2024 - Verkoop