visuals services-search visual-lg

onze diensten

Zoekopdracht

Continu op de hoogte met onze zoekservice

Wilt u altijd als eerste op de hoogte zijn van nieuwe woningen die op de markt komen? U maakt bij ons eenvoudig een account aan om uw zoekopdracht in te stellen.

Zodra er nieuwe woningen beschikbaar komen, die voldoen aan uw persoonlijke wensen en eisen, ontvangt u direct een gedetailleerde e-mail met informatie. U ontvangt real-time updates over ons eigen aanbod en het aanbod van alle andere makelaars in de regio waarin u zoekt. Hierdoor bent u één van de eersten die de kans krijgt om uw droomhuis te ontdekken.

Wanneer u zich registreert krijgt u toegang tot uw persoonlijke account op Move.nl. Hier kunt u op elk gewenst moment uw zoekcriteria aanpassen, uw favoriete woningen opslaan en rechtstreeks contact opnemen met de makelaar om een bezichtiging te plannen of meer informatie te verkrijgen. Zo maken wij uw zoektocht naar uw droomhuis zo gemakkelijk en efficiënt mogelijk.

1
2
3
4

Wij hebben uw zoekopdracht in goede orde ontvangen.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Woonwensen

Zoekgebieden

Contactgegevens

Voorkeuren

Wilt u ook het aanbod van andere makelaars ontvangen (indien u nee kiest ontvangt u enkel ons aanbod)?

Wilt u direct een mail ontvangen wanneer er een woning aan uw zoekwensen voldoet (indien u nee kiest dan ontvangt u 1 x per dag op een vast moment een mail van ons)?

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms