Waalre

De Weefstoel 11

Bekijk Cato TV
A 128m² 450m³ 2 slaapkamers 1 badkamer Vraagprijs € 850.000 k.k.

Omschrijving

BIEDEN VANAF € 850.000,- K.K.

DIT APPARTEMENT STAAT NOG NIET OP DE WONINGMARKT VIA DE REGULIERE VERKOOPKANALEN!! VOOR EEN SNELLE EERSTE IMPRESSIE, BEKIJK DE VIDEO VAN CATO TV!

5 KERNKWALITEITEN VAN DIT EXCLUSIEVE DRIEKAMER HOEK-APPARTEMENT MET BALKON OP ZUIDWESTEN, EIGEN PARKEERPLAATS EN BERGING

1. Excellente ligging
Gelegen in nieuwbouwwijk Wonen hartje Waalre (2015) in groene, autoluwe woonomgeving met alle dagelijkse voorzieningen om de hoek in Waalre-dorp, met natuurgebied Het Loon nabij en goede ontsluitingsmogelijkheden naar A2/A50/A67, Brainport hoofdstad Eindhoven, ASML, High Tech Campus en Maxima Medisch Centrum.

2. Transformatie design
In 2020 is het gehele appartement - met echte vakmanschap tot op detailniveau - gemoderniseerd en gestyled door de interieuraannemers van B-Covered Eindhoven.

3. Tijdloze kwaliteit
Alle leefruimtes zijn voorzien van exclusieve in het werk gerealiseerde maatwerk interieur kastenwanden, ca. 2.65 m plafondhoge massieve (taats)binnendeuren met identiek beslag en een doorlopende massieve eikenhouten parketvloer in Hongaarse Punt motief.

4. Meesterwerk
Een juweeltje qua ontwerp, functionaliteit en een exclusief interieur waar comfort en stijl samenkomen in een oase van luxueuze ruimte en rust.

5. Instapklaar
Direct te bewonen, oftewel inclusief de stoffering en alle licht-armaturen met led-verlichting.


BOUWKENMERKEN

Woonoppervlakte appartement: circa 128 m²
Oppervlakte overig inpandige ruimte (berging): circa 10 m²
Oppervlakte gebouwgebonden buitenruimte (balkon): circa 12 m²
Totale oppervlakte: circa 150 m²

Inhoud appartement (conform meetcertificaat): circa 450 m³


INTRODUCTIE

Kleinschalig appartementencomplex “Het Linnen” met 12 koopappartementen, is royaal qua ontwerp en opgeleverd in 2015 in een klassieke architectuur. In 2020 is dit exclusieve en hoogwaardig afgewerkte hoek-appartement op de eerste verdieping compleet ontworpen en ingericht door interieurarchitect B-Covered.

Het appartement is bereikbaar vanuit de centrale lift- en traphal. Op de eerste verdieping zijn vier appartementen gesitueerd. Via de beglaasde deur met aan weerszijden ramen, is de tussenhal bereikbaar die wordt gedeeld met één ander appartement.

Het complex is levensloopbestendig en uitstekend toegankelijk met onder meer een moderne liftpartij, extra brede deuren en een hellingsbaan aan de achterzijde van het complex.


DUURZAAMHEID

Het appartement heeft een definitief energielabel A. Alle schuifpuien, deuren en draai-/kiepramen zijn voorzien van geluid- en warmte-isolerend HR++ glas. Aan de zonzijde – oftewel de voorgevel en de zijgevel – zijn alle ramen voorzien van handbediende zonwerende sunscreens.

Er is een hoogrendements cv-combi-ketel en mechanische ventilatie geïnstalleerd. Tevens is er een hoog rendement Renovent Excellent balansventilatie met duurzame warmteterugwinning en een filtersysteem.


APPARTEMENT

Dit sfeervolle appartement met veel daglichttoetreding is opmerkelijk hoogwaardig en exclusief afgewerkt met de meest luxe materialen in een tijdloze en tegelijk moderne stijl. Opvallend is ook de dorpelloos doorgelegde eikenhouten parketvloer in Hongaarse Punt motief in het gehele appartement.

Het ontwerp van de grote raampartijen is consequent doorgevoerd met geluid- en warmte-isolerend HR++-glas: symmetrisch en met fraaie, vierkante raampjes bovenin. Alle ramen zijn uitgerust met handmatig te bedienen sunscreens. Ze zijn uitgevoerd in afsluitbare draaikiep-constructies en hebben valbeveiliging, brede natuurstenen vensterbanken en dubbele gordijnrails. Het gehele appartement heeft een doordacht lichtplan, met diverse - op de strak gestucte plafonds - opbouw led-spots.


ONTVANGSTHAL

De voordeur van het appartement komt uit in de ruime ontvangsthal met maatwerk interieur in combinatie met consequent doorgevoerde kleur en materialen op zowel plafonds, wanden, vloeren als de plafondhoge deuren. Er is een fraai garderobe-wandmeubel met twee ruime hangkasten aan weerszijden van de spiegelnis met design behang. Tevens is hier het gastentoilet gesitueerd met automatische verlichting, zwevend Geberit vrijhangend closet en fontein. De met glas ingelegde tussen-taatsdeur in de ontvangsthal, voert naar het riante en bijzonder lichte leefgedeelte waarin de verschillende ruimtes naadloos in elkaar overgaan en daarmee met elkaar in verbinding staan.KEUKEN

Direct links is de moderne, halfopen keuken met open doorkijk-nissen naar de zitkamer. De ruime en luxe U-vormige opstelling, heeft tal van greeploze kasten en grote softclose lades en een hoekkast met carrousel. In het composiet-werkblad zijn de Bora inductiekookplaat met geïntegreerde afzuiging en de rvs-gootsteen met Quooker-kraan geïnstalleerd als ook de vaatwasmachine. De achterwand van de keuken is fraai mozaïek betegeld. Links is de combi-magnetron/oven in de plafondhoge kastenwand geïnstalleerd met geïntegreerde Siemens koelkast en separate vrieskast.


EETKAMER

Voorbij de luxe keuken is rechts het eetgedeelte met groot driedelig raam en schuifpui naar het inpandige, grote balkon op zonzijde. Deze eetkamer heeft een exclusieve maatwerk-kastenwand met twee dubbele servieskasten met plafondhoge glazen en matkoperen deuren aan weerszijden van de twee automatisch inschuifbare deuren van de computer- en tv-ruimte.


ZITKAMER

Aansluitend is er een riante en bijzonder lichte zitkamer aan de voorzijde met hoge raampartijen en sunscreens. Onder de doorkijknissen naar de keuken - en tot in de hoek van de woonkamer - is een strak, zwevend en greeploos in het werk gemaakt dressoir


BALKON

Het grote en inpandige balkon van circa 12 m2, is bereikbaar via de twee glazen schuifpuien in eetkamer en zitkamer. Er is alle ruimte voor een grote lounge- of buiteneethoek. Het rustige balkon op het zuidwesten is uitgerust met verlichting, sierglazen balustrade en aansluiting elektra.


SLAAPKAMERS

Vanuit de ontvangsthal zijn er middels de plafondhoge deuren, twee slaapkamers bereikbaar. Ouderslaapkamer 1 is bijzonder ruim en heeft een open garderobekamer met interieur-maatwerkwanden in U-vorm met vier plafondhoge, dubbele hang- en legkasten. Ernaast is de multifunctionele slaap-/werkkamer 2, eveneens met maatwerkkast. Deze 2e kamer is geschikt voor tal van toepassingen: van thuiskantoor of thuisfitness tot gasten-logeerkamer.


BADKAMER

Vanuit de ontvangsthal is er toegang tot de exclusieve en luxueus ingerichte badkamer met fraai uitgevoerd, deels mozaïek, tegelwerk. Deze is uitgevoerd met een extra brede inloopdouche met regendouche, handdouche, producten-nis en vlakke vloergoot. Verder is de badkamer uitgerust met een plafondhoge handdoekenkast, een hoogwaardig dubbel wastafelmeubel met brede laden, inbouw-wandkranen en volop kastruimte achter de twee hoge spiegels. Opvallend is het zwevend Geberit AquaClean toilet met Whirlspray bidetfunctie en afstandsbediening. Het geheel is voorzien van een elektrische handdoekradiator, vloerverwarming en mechanische ventilatie.


BIJKEUKEN / WASKAMER

Nabij de voordeur is een multifunctionele bijkeuken met wasgelegenheid met automatische verlichting. Hier zijn de Intergas HR cv-combi-ketel en de mechanische ventilatie geïnstalleerd, evenals de aansluitingen voor de wasmachine en de wasdroger. De stille hoog rendement Renovent Excellent balansventilatie van Brink heeft duurzame warmteterugwinning en een filtersysteem.

Het keukenblok heeft een rvs-gootsteen met eenhendelkraan voor de kleine wasjes. Deze ruimte heeft verder volop opbergmogelijkheden, onder meer met schappen, voor voorraad en huishoudelijke zaken.


PARKEERGARAGE MET BERGINGEN

In het souterrain heeft het complex een eigen, beveiligde garage met parkeerplaatsen, bergingen en gezamenlijke fietsenstalling met elektrisch laadpunt. De parkeerplaats met nummer 13, bij binnenkomst links om de hoek, behoort bij het appartement. In de afsluitbare gang is voor elk appartement een eigen, afgesloten berging. Er is eveneens ruimte voor huishoudelijke, technische en schoonmaakzaken


GEZAMENLIJKE RUIMTEN

Naast de eigen parkeergarage met bergingen delen de bewoners diverse gezamenlijke ruimten. Logistiek maken zij gebruik van de ruime lift- en de trappenhallen en van het tweede betonnen trappenhuis.

Het complex is op verschillende manieren toegankelijk. Er is een entreepartij voor bewoners en gasten met enkele opgaande treden aan De Weefstoel zelf; daar zijn ook de brievenbussen en het bellenplateau met video en intercom. Aan de achterzijde, boven de parkeergarage, is een trapje naar de entreepartij aan de achterzijde, hier met hellingsbaan voor rolstoelgebruikers.

De parkeergarage zelf is bereikbaar vanaf de naast-gelegen Burgemeester Uijenstraat. Dit straatje is doodlopend, dus louter met bestemmingsverkeer. Er zijn enkele openbare parkeerplaatsen aan de voorzijde van het complex en er is daar een ondergrondse afvalcontainer.

De garage is afgesloten met een open stalen rolhek, met verkeerslicht, dat bewoners elektrisch op afstand kunnen bedienen. De binnendeur vanuit de garage naar de lift- en traphal is beveiligd en kan alleen door bewoners worden geopend.


LOCATIE EN UITZICHT

Het appartementencomplex ligt aan een rustige autoluwe zijstraat van de Waalrese Markt met monumentale bebouwing. Dit fraaie en klassieke plein heeft een authentieke muziekkiosk, wandelpaden, gazons en hoge volwassen loofbomen, met aan de overkant de Heilige Willibrorduskerk en even verderop tal van winkels en horeca.

Het appartement kijkt uit op de omringende, goed onderhouden tuin met gazons, beukenhagen, struiken en bomen en fraaie halfvrijstaande en geschakelde koopwoningen. De Weefstoel zelf is een uiterst rustig en verkeersluw straatje met louter bestemmingsverkeer en een aantal parkeerplaatsen.


WAALRE EN OMGEVING

Waalre werd in 2019 door opiniemagazine Elsevier opnieuw uitgeroepen tot beste woongemeente van Zuid-Nederland. De twee kernen Aalst en Waalre, in 1923 samengevoegd, hebben een historie die eeuwenver terugvoert maar de groei tot geliefde forensen- en villagemeente dateert van na de Tweede Wereldoorlog.

De gemeente heeft tal van winkels, boetieks en gevarieerde horeca in huis, waaronder tweesterrenrestaurant De Treeswijkhoeve van bekende chef Dick Middelweerd.

Sportief is Waalre eveneens. De gemeente telt een keur aan sportverenigingen en in de nabijheid zijn Golf & Countryclub De Tongelreep, BurgGolf Gendersteyn, Eindhovensche Golf en Valkenswaardse Golfclub te vinden.

Wat betreft natuur en recreatie doet Waalre haar bijnaam ‘Groenfontein van de Kempen’ eer aan, dankzij zeshonderd hectare bos en heide, vele kilometers wandel-, fiets- en ruiterpaden, beschermd dorpsgezicht Loon, acht vennen en de riviertjes de Dommel en de Tongelreep.

Via de groene Valkenswaardseweg is buurgemeente Valkenswaard eenvoudig bereikbaar, en daarmee de Malpie, de Venbergse Watermolen en de grensoversteek naar België. Ook Brainport hoofdstad Eindhoven met alle voorzieningen en het vliegveld liggen op korte afstand.

VOOR DE COMPLETE VERKOOPINFORMATIE, DOWNLOAD DE UITGEBREIDE DOCUMENTATIE MET PLATTEGRONDEN!

Kernkwaliteiten

Excellente ligging

Gelegen in nieuwbouwwijk Wonen hartje Waalre (2015) in groene, autoluwe woonomgeving met alle dagelijkse voorzieningen om de hoek in Waalre-dorp, met natuurgebied Het Loon nabij en goede ontsluitingsmogelijkheden naar A2/A50/A67, Brainport hoofdstad Eindhoven, ASML, High Tech Campus en Maxima Medisch Centrum.

Transformatie design

In 2020 is het gehele appartement - met echte vakmanschap tot op detailniveau - gemoderniseerd en gestyled door de interieuraannemers van B-Covered Eindhoven.

Tijdloze kwaliteit

Alle leefruimtes zijn voorzien van exclusieve in het werk gerealiseerde maatwerk interieur kastenwanden, ca. 2.65 m plafondhoge massieve (taats)binnendeuren met identiek beslag en een doorlopende massieve eikenhouten parketvloer in Hongaarse Punt motief.

Meesterwerk

Een juweeltje qua ontwerp, functionaliteit en een exclusief interieur waar comfort en stijl samenkomen in een oase van luxueuze ruimte en rust.

Instapklaar

Direct te bewonen, oftewel inclusief de stoffering en alle licht-armaturen met led-verlichting.

De Weefstoel 11
Aflevering CATO TV

De Weefstoel 11, Waalre

Plattegronden

De Weefstoel 11, Waalre plattegrond-0
De Weefstoel 11, Waalre plattegrond-1
De Weefstoel 11, Waalre plattegrond-2

Kenmerken

Aanvaarding

Vraagprijs
€ 850.000 k.k.
Status
Beschikbaar
Oplevering
In overleg

Bouw

Soort appartement
Bovenwoning, Appartement
Woonlaag
2
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2015
Onderhoud binnen
Uitstekend
Onderhoud buiten
Uitstekend
Bijzonderheden
Toegankelijk voor ouderen, Toegankelijk voor gehandicapten
Ligging
Aan park, Aan rustige weg, In centrum

Indeling

Woonoppervlakte
ca. 128m²
Inhoud
ca. 450m³
Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Aantal badkamers
1
Woonlagen
4

Energie

Energielabel
A
Isolatie
Dakisolatie, Muurisolatie, Vloerisolatie, Dubbel glas, Volledig geisoleerd
Verwarming
C.V.-ketel
Warm water
C.V.-ketel

Buitenruimte

Balkon
Ja
Tuin
Zonneterras

Garage

Soort garage
Parkeerplaats, Souterrain

Locatie

[ { "address": "De Weefstoel 11", "zipCode": "5581 JW", "city": "Waalre", "lat": 51.385201, "lng": 5.4437787, "heading": 0, "pitch": 0 } ]

Bladerbrochure

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?
Wij vernemen graag van u! 

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of u een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat u heeft ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Persoonsgegevens

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms